reklam
reklam

Maltepe Halk Eğitim Merkezi geleneksel kahvaltısını yaptı

Eklenme Tarihi: 21 Kasım 2017, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 202119

İSTANBUL-Maltepe Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü tarafından, Yalı Mahallesinde bulunan ve ilçenin popüler mekanlarından olan Palace Cafe’de kurumda çalışan kursiyer öğretmenler için kahvaltı programı düzenlendi. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen ve artık  geleneksel hale getirilen kahvaltı programına Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı ile birlikte Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ekber Asker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Canip Yolaş, Palace Cafe Kurucusu ve İşletme Müdürü Mesut Erdem, Gazeteci Yazar Tayfun Köselerden ,Gazeteci Yazar Cengiz Doğan,  Avukat Hakan Yalçın’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda isim ve kursiyer öğretmenler katıldı. Bu tür etkinliklerin kurum için moral ve motivasyonunun önemine vurgu yapan Kaymakam Meftun Dallı, Halk Eğitim Merkezi’nin çok önemli bir misyonu yerine getirdiğini söyledi.

Dallı , “Bu misyonun yerine getirilmesi sizler sayesinde, zira insanlarımızın içindeki yeteneklerini ve ilgi alanlarını keşfetmelerine sizler yardımcı oluyorsunuz” diye seslenerek öğretmenlere  teşekkür etti.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Canip Yolaş “Bu eserlerde en büyük pay şüphesiz öğretmenlerimizin”

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Canip Yolaş ise  ilçede yaptıkları çalışmalar hakkında kısaca  bilgi verdi. İlgi gelmesi halinde hemen her alanda kurs açmaya gayret ettiklerini ifade eden Yolaş, sene sonu hazırlanan sergilerle kursiyerlerin eserlerinin görücüye çıktığını hatırlatarak, “Bu eserlerde en büyük pay şüphesiz öğretmenlerimizin” Diye Konuştu. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam