reklam
reklam

MASİAD, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı’yı Makamında ziyaret etti

Eklenme Tarihi: 16 Kasım 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 155990

İSTANBUL- Maltepe Sanayici ve İşadamları Derneği-MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cem Karatepe ve Yönetim Kurulu üyeleri, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı’yı makamında ziyaret etti. Görüşme sırasında başta ülke ekonomisi olmak üzere, yerel ekonomi, Maltepe ve işletmelerin karşılaştığı sorunlar konuşuldu. Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, işletmecilerin karşılaştıkları bu sorunların çözümü noktasında yetkileri çerçevesinde gereken tüm desteği vereceklerini ifade ederken, MASİAD Başkanı Cem Karatepe’de, Maltepeli iş insanları olarak Maltepe’in ekonomisi ve sosyal yaşamında üzerlerine düşen tüm konularda katkı sağlamaya devam edeceklerini kaydetti. Ülke ve yerel gündem ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı ziyarete MASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Nevzat Eren, Erdi Akşen, Yusuf Polat, Muharrem Doğan, Hasan Zengin, Cihangir Topal, Mesut Biliç, Mehmet Çavuşoğlu, Mirza Toplu. Danışma kurulu üyeleri Yunus Erdel, Tayfun Köselerden katılım sağladılar. 

MASİAD Başkanı Cem Karatepe “ MASİAD olarak Maltepe’mizin ekonomisi ve sosyal yaşamında üzerimize düşeni yapmaya hazırız.”

Gazetemize özel bir açıklamada bulunan MASİAD Başkanı Cem Karatepe Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı’ya makamında yaptıkları ve  yönetim kurulu üyeleriyle beraber  gerçekleştirdikleri ziyareti anlattı. Karatepe görüşme sırasında başta ülke ekonomisi olmak üzere, yerel ekonominin, Maltepe ve işletmelerin karşılaştığı sorunların konuşulduğunu iletti ve MASİAD olarak Maltepe’nin ekonomisi ve sosyal yaşamında üzerimize düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi. Karatepe ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi. 

“MASİAD’ın Olağanüstü Kurultayı’nın ardından yeni yönetim kurulu olarak resmi kurum ve kuruluşlara bir takım ziyaretlerde bulunmaya başladık. Bu kapsamda da Maltepe Kaymakamımız Sn. Meftun Dallı’yı makamında ziyaret ettik. Yapmış olduğumuz bu ziyarette konuştuğumuz temel konular ; başta ülke ekonomisi olmak üzere, yerel ekonominin, Maltepe’nin ve işletmelerin karşılaştığı sorunlar olmuştur. Biz de kuruluğu ilk günden beri Maltepe’deki Sanayicilerimizin  ve İş Adamlarımızın sorunlarını yansıtarak onların ve ilçe ekonomimizin gelişmelerine katkı sağlayan ,bu yönde hareket eden bir dernek olarak; Maltepe’mizin ekonomisi ve sosyal yaşamında üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu Sn. Kaymakamımız Meftun Dallı’ya da ilettik. Bundan sonra da Maltepe’mizin ekonomisi ve sosyal yaşamında üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu bir kere daha buradan iletiyorum. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam