reklam
reklam

Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

Eklenme Tarihi: 1 Kasım 2017, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 142117

İSTANBUL

Türkiye’yi geleneksel Maraş dondurmasıyla tanıştıran Mado’nun İstanbul’daki ilk şubesi Caddebostan Mado, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı geçen yıl olduğu gibi bu sene de özel etkinliklerle kutladı. Marşlarla bayram coşkusunu yaşatan Mado bandosu, Caddebostan Mado ile Suadiye Mado arasında bir yürüyüş gerçekleştirdi.
167 yıllık geçmişi ile Türkiye’de geleneksel dondurma denince akla gelen ilk marka olan Mado, temsilcisi olduğu Maraş dondurma geleneğini modern üretim tesisi ve kafe restoranlarıyla Türkiye ve Dünya ile buluşturuyor.
1992 yılında Mado markasıyla İstanbul’da Caddebostan’da ilk açılan Mado Kafe kısa zamanda beğenilen bir mekân olmuş ve franchise sistemi ile yeni Mado kafe restoranları açılmıştır.
Mado’nun İstanbul’daki ilk şubesi olan ve çatal bıçakla dondurma yeme kültürünü başlatan Caddebostan Mado’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı geçen sene olduğu gibi bu yıl da özel etkinliklerle kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Caddebostan Mado konukları bando takımı ve salep ikramıyla karşılandı.
Cumhuriyet marşlarıyla kutlamaya renk katan Mado bandosu, Caddebostan Mado ile Suadiye Mado arasında bir yürüyüş gerçekleştirdi. Cumhuriyetin 94’üncü kuruluş yıldönümü, Mado bandosunun geleneksel hale gelen yürüyüşüyle kutlandı.

Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam