reklam
reklam

Maltepespor 4’te 4 yaptı

Eklenme Tarihi: 27 Ekim 2017, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 142789

İSTANBUL

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 22 Ekim Pazar günü yapılan Maltepespor, Nilüfer Erdemli  müsabakası ile devam etti. Maltepespor Bursa deplasmanında oynadığı , Nilüfer Erdemlispor  maçını kazanarak üst üste 4 maçta 4 galibiyet aldı.
Bursa  Nilüfer Erdemlispor Çim tesislerinde karşılaşan iki takım 90 dakika boyunca izleyenlere zevk veren bir mücadele ortaya koydu .
Maltepespor’un gollerini penaltıdan  attığı golle Caner Çolak(Dk 23) ve yine penaltıdan attığı bir başka  golle  Oğuzhan (2 ) (Dk 70 ve 71) attılar. Maltepespor’lu Yusuf  da 47 dakikada 2.sarı karttan oyun dışında kaldı. Maltepespor rakibi karşısında 43 dakika  boyunca 10 kişi mücadele etti.
Daha önce oynadığı 3 karşılaşmayı kazanan Maltepespor rakibini 3-0 mağlup ederek 4’de 4 yaptı.  Sezona dolu dizgin başlayan Maltepespor ligin ilk dört haftasında 4’te 4 yaparak  12 puanla ikincilik koltuğuna oturdu.
Öte yandan ; Maltepespor Spor toto Bölgesel amatör lig 11.grupta performansıyla dikkat topluyor. Sezona güçlü bir kadro kurarak başlayan Maltepespor, ligin ilk dört haftasında dört maçını da kazanarak ikincilik koltuğuna oturdu. Ligin ilk maçında Gebzespor’a 2-1 şanssız bir şekilde yenilen Maltepespor deplasmanda Bursa  Nilüfer Erdemlispor ‘u 3-0 yenerek galibiyet serisine de  devam etti. 
Ergun Ortakçı” Biz adım adım gidiyoruz” 
Maltepespor’un teknik sorumlusu Ergun Ortakcı yaptığı açıklamada, ligde her takımın birbirini yenebileceğini dikkati çekti. Oyunda mücadele eden bir takım olduklarını vurgulayan Ortakçı, “Artılarımız olduğu kadar eksikliklerimiz de var Oyuncularıma söylediğim ve hep söylemeye devam edeceğim bir şey var. ‘Her zaman atacağın ilk adım kat edeceğin ilk yol çok önemlidir’. Biz adım adım gidiyoruz. Diğer takımların farkındayız. Hepsine saygı duyuyoruz Bugüne kadar iyi işler yaptık sayılabilir. Bundan sonra da adım adım giderek iyi işler yapmayı sürdürmeliyiz” dedi.
Cahit Durhan “Savaşcı bir ruhumuz var.” 
Oyunculara teşekkür eden  Maltepespor Başkanı Cahit Durhan, “Takımın savaşçı ruhu, maçı son topa kadar kovalaması, daha fazla taraftarımızı stada çekecektir. Onlarla çok güzel işler yapmak istiyoruz. Desteklerini esirgemesinler. Üstelik zorluk derecesi yüksek maçlar oynadık. Ama istediğimiz sonuçları almayı başardık. Tüm oyuncularımı ayrı ayrı kutluyorum. Daha da iyi olacağız” diye konuştu. 

Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam