reklam
reklam

Hayatınıza yön verecek “Yaşam Sanatı”

Eklenme Tarihi: 5 Ekim 2017, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 140871


İSTANBUL

Yaşam zor bir sınav gibidir. Zorlandığımız anlarda olumsuz düşüncelere kapıldığımız olur ve bu düşünceler bizi daha da zora sokar oysa zorluklarla baş etmenin yolunu öğrendiğimizde daha pozitif ve sağlıklı düşünebiliriz. Yaşamla ilgili güzel bir eser ve mutlaka okumalısınız. 
Yaşam Sanatı eşsiz iletişimci ve akıl hocası Bob Proctor'ın en popüler atölyesi olan Matrixx'den en önemli bilgileri okurlarla buluşturuyor. Bu rehber sayesinde şimdiye kadar sahip olduğunuz, size zarar veren inançların,  özgürlüğünüzü nasıl elinizden aldığını anlayacaksınız. Yaşam Sanatı’nı okuduğunuzda kendinizi fenomen olan Bob Proctor'ın öğrencisi gibi hissedeceksiniz.    
Bob Proctor’ın dünyaya yaydığı birçok paha biçilemez öğreti arasında, yeni bir öğrenci olarak içselleştireceğiniz en önemli konular şunlardır:

• Hayatta arzuladığınız şeyleri nasıl elde edebilirsiniz?
• Olumsuz düşünce kalıplarını nasıl silersiniz ve zihninizi başarılı olmak adına nasıl programlarsınız?
• Hayatınızda, ilişkilerinizde ve işinizde en yüksek verimi sağlamak için ne yapabilirsiniz?

Editör: ELİF DOĞAN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam