reklam
reklam

Lazer Epilasyon Hakkında

Köşe Yazarı: ELİF DOĞAN   Eklenme Tarihi: 16 Ekim 2023, Pazartesi - 22:10   Okunma Sayısı: 313932

İstenmeyen tüyler için kalıcı çözümler üreten ve acı hissi oluşturmadan gerçekleştirilen kıl alma teknolojisine lazer epilasyon işlemleri dâhildir. Kalıcı etkileri olmasından ve istenilen herkese, her bölgeye uygulama yapılabilmesinden dolayı sıklıkla tercih edilen bir estetik uygulamadır.

Kıl köklerinin tahrip edilmesiyle gerçekleşen lazer epilasyon kalıcı sonuçlar vererek pürüzsüz tene kavuşulmasına yardımcı olur. Kıl köklerinin tahribi sonucu kısa sürede etkili sonuçlar alınarak kıl ve tüy problemleri kalıcı bir şekilde yok edilmiş olur.

**************************************************************************

Lazer Epilasyon Kimlere Yapılır?

İstenmeyen tüylere kalıcı bir şekilde çözüm arayan kişilerin tercih ettiği lazer epilasyon uygulamaları güvenli bir şekilde kıl ve tüy problemlerini giderir. 12 yaşını geçmiş olan kıl ve tüy problemlerinden şikâyetçi olan herkese güvenle uygulanabilen bir estetik işlemdir.

Uzman kişiler tarafından doğru yöntemlerle uygulanması halinde herhangi bir sağlık problemi oluşturmayan estetik uygulama olup sonuçların kalıcı olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Kadın ya da erkek fark etmeden uzman kişilerin cilt analizi sonucu herkese uygulama yapılabilir.

**************************************************************************

Lazer Epilasyon Fiyatları Nasıl Belirlenmektedir

Lazer işlemleri yapılması için mutlaka cilt ve kıl analizi yapılmalıdır. Herkesin kıl ve cilt yapısı farklı olmasından dolayı kişilere özel uygulama yapılması gerektiğinden maliyetlerde kişilere özel belirlenmektedir.

Fiyatları etkileyen faktörler arasında uygulama yapılacak alan genişliği, kişilere uygulanacak yöntemler, seans süreleri ve sıklığı sayılabilir. Bu etkenlerin bilinmesi ve fiyatların belirlenmesi için mutlaka ön görüşme yapılarak uzman kişilerin analiz yapması sağlanmalıdır.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam