reklam
reklam

U17A 5.hafta

ÖZEL HABER

Sancaktepespor İç Transferde Mahmut Soğurman’la Anlaştı

Eklenme Tarihi: 31 Ağustos 2020, Pazartesi - 09:03   Okunma Sayısı: 98824
Süper Amatör Lig ekiplerinden Sancaktepespor’da 2020 – 2021 sezonu kapsamında iç transfer çalışmalarına devam ediyor.

Yeni sezonda hedefini yüksek tutan mavi beyazlı ekibin teknik sorumlu Aşkın Bingöl’ün raporları doğrultusunda geçtiğimiz sezonda takımın kaptanlığı yapan orta saha oyuncusu Mahmut Soğurman ile anlaşma imzaladı.

Mahmut Soğurman “Daha önce şampiyonluk yaşadığım kulübüm Sancaktepespor ile yeni sezon için anlaşmaktan dolayı çok mutluyum. Geçen sezon yaptığımız başarıyı bu sezon daha da ileriye taşıyacağız “

Oynadığı başarılı futbolla birçok takımın transfer listesinde olan 26 yaşındaki yetenekli oyuncu, orta sahada oyun kurucu pozisyonunda gören yaparken, yüksek top tekniğinin yanı sıra hırslı ve mücadeleci yapısı ile tanınıyor.

Sancaktepespor Kulüp Tesislerinde Kulüp BaşkanıTurgut Daş’ın hazır bulunduğu törenle imzayı atan Mahmut Soğurman “ Daha önce şampiyonluk yaşadığım kulübüm Sancaktepespor ile yeni sezon için anlaşmaktan dolayı çok mutluyum. Transferimde emeği geçen başta Turgut Daş Başkanıma ve Aşkın Bingöl hocama çok teşekkür ediyorum. Geçen sezon yaptığımız başarıyı bu sezon daha da ileriye taşıyacağız “ dedi.

Mahmut Soğurman Hakkında

Futbola 2006 Yılında Sitespor altyapısında başlayan Mahmut Soğurman, daha sonra sırası ile Çubukluspor, Maltepe Belediyespor, Yumurtalık Belediyespor, Yeldeğirmenispor, Sitespor, Girne Gençlikspor, Sancaktepespor ve Dersimspor formalarını giydi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: BİRGÜL ADA YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam