reklam
reklam

Bakan Yerlikaya, turuncu kategoride aranan FETÖ'cü Çetinkaya'nın yakalandığını açıkladı

Eklenme Tarihi: 31 Ağustos 2023, Perşembe - 17:17   Okunma Sayısı: 32563
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, turuncu kategoride aranan firari FETÖ'cü Mehmet Çetinkaya'nın yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğünce yürütülen operasyonda, Bakanlığın Terör Arananlar Listesi'nde turuncu kategoride yer alan FETÖ üyesi Çetinkaya'nın Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yakalandığını belirtti.

FETÖ üyelerine göz açtırmayacaklarını vurgulayan Yerlikaya, terör örgütlerine yönelik mücadelenin azim ve kararlılıkla devam edeceğinin altını çizdi.

Özbekistan'da 1992-1994 yıllarında FETÖ okullarının genel müdürlüğünü yaptığı ve bu ülkenin sözde ilk FETÖ/PDY imamı olduğu belirtilen Mehmet Çetinkaya'nın, geçmişte örgütte sözde Muğla Köyceğiz ilçe imamı ve Muğla il imamı olarak faaliyet yürüttüğüne ilişkin de bilgiler bulunuyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam