reklam
reklam

Maltepe Yıldızspor’da yeni sezon çalışmaları başladı

Eklenme Tarihi: 20 Ocak 2022, Perşembe - 16:52   Okunma Sayısı: 77517
İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Maltepe Yıldızspor yeni sezon hazırlıkları için yeni transferleri ile birlikte sahaya indi. Maltepe temsilcisinin ilk çalışması takımın teknik Sorumlusu Murat Lüleci’in yönetiminde İdealtepe Sahasında yapıldı.

Maltepe Yıldızspor Teknik Sorumlusu Murat Lüleci “ Camiamıza yakışır göze hoş gelen bir futbol oynayarak başarı elde ederek gruptan çıkmayı istiyoruz. Birçok oyuncumuz ile resmen anlaştık. 3-4 takviye daha yaparak yeni sezona şampiyonluk hedefi ile gireceğiz.”

Sezonun ilk antrenmanını Kulüp Başkanı Arzu Lüleci ve Yönetim Kurulu Üyeleri takip ettiler. Sarı Siyahlı ekibin ilk antrenmanı sonrasında konuşan tecrübeli  isim yaptığı açıklamada  şu ifadeleri kullandı:

“ 5 Şubat’ta başlayacak sezon öncesi çalışmalarına start verdik. Şimdiden tüm takımlara kazasız belasız bir lig diliyorum. Camiamıza yakışır göze hoş gelen bir futbol oynayarak başarı elde ederek gruptan çıkmayı istiyoruz. Birçok oyuncumuz ile resmen anlaştık. 3-4 takviye daha yaparak yeni sezona şampiyonluk hedefi ile gireceğiz.”

Başkan Arzu Lüleci’ye  doğum günü sürprizi

Maltepe Yıldızspor’un  ilk antrenmanı öncesinde Kulüp Başkanı Arzu Lüleci’ye doğum günü süprizi yapıldı. Teknik ekip ve futbolcuların saha içinde yaptığı Doğum günü süprizi karşısında çok mutlu olduğunu belirten Başkan Arzu Lüleci “ Böylesine mutlu bir başlangıç ile sezonu açtık. Hepinize çok teşekkür ederim, inşallah sezon sonu şampiyonluk pastasını da beraber keseriz “ dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam