reklam
reklam

Hüseyin Terim Okspor’da

Eklenme Tarihi: 23 Ekim 2021, Cumartesi - 00:06   Okunma Sayısı: 76935

Hüseyin Terim Okspor’da

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup takımlarından Okspor, sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor. Sezona iyi başlamak isteyen Lacivert Kırmızılılar son olarak Tophane Tayfunspor forması giyen tecrübeli oyuncu Hüseyin Terim ile anlaştı.

Teknik Sorumlu Abdullah Küce’nin takımında mutlak görmek istediği sağ kanat oyuncusu, etkili bindirmeleri, süratli futbolu ve oynadığı takımların hücum gücünün arttırması ile tanınıyor.

Hüseyin Terim“ Okspor gibi büyük bir camianın formasını giymekten dolayı çok mutluyum”

Kulüp Tesislerinde Başkan Ahmet Gamsız’ın hazır bulunduğu törenle imzayı atan tecrübeli oyuncu “ Okspor gibi büyük bir camianın formasını giymekten dolayı çok mutluyum, transferimde emeği geçenlere çok teşekkür eder, yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

Hüseyin Terim Hakkında

1985 doğumlu  oyuncu, futbola 1999 Yılına Beşiktaş A.Ş. takımına başladı. Yetenekli oyuncu 2005 yılında Bakırköyspor’da profesyonel sözleşme imzaladı. Daha sonra M.Kemalpaşa ve Siirtspor takımlarında oynadı. 2011 yılında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinde İstanbulspor Kulübü ile amatöre dönüş yaptı. Ardından Çıksalınspor, Yenişehirspor ve son olarak ta Tophane Tayfunspor formalarını giydi. Oyuncunun kariyerinde Kariyerinde U15 Milli takımda 4 maçı, A Genç Milli Takımda 6 maçı, Profesyonel liglerde 70 maçı ve BAL’da 38 maçı bulunuyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YİĞİT CİĞERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam