reklam
reklam

Altyapıda Dudulluspor Farkı

Eklenme Tarihi: 11 Haziran 2021, Cuma - 16:45   Okunma Sayısı: 108481
İstanbul- Anadolu Yakasında güçlü altyapısı ve başarılarıyla Türk futboluna damga vuran takımlardan olan Ümraniye temsilcisi Dudulluspor, Covid19 salgını nedeniyle ara verilen Futbol Okulu çalışmalarına yeniden başladı. Yeşil Beyazlı ekip futbol okulunun yeniden başlamasıyla Türk futboluna yeni yıldızlar yetiştirmeye devam ediyor.

Kulüp Başkanlığını Ali Yazlı’nın yaptığı Dudulluspor’da, çocuklara spor yapma imkânı sağlanarak, işinde uzman ve deneyimli antrenörler gözetiminde eğitim alan sporcular geleceğin yıldızı olarak yetiştiriliyor.

Saha girişi ve saha içinde tüm sağlık bilgisi önlemleri alınarak başlayan Futbol Okulu Ekrem Taslak’ın Koordinatörlüğünde, Akademik Hocalar Selma İzitaş, Şükrü Açıkbaş, Mizgin Çalış, Ömer Taşdemir nezaretinde eğitimler vererek 6 – 16 yaş grubundaki öğrencileri önce Dudulluspor altyapısına, sonrasında Türk futboluna kazandırmaya çalışıyor.

Dudulluspor Futbol Okulu Sorumlusu Ekrem Taslak“ Yıllardır başarıları ile Altyapıda marka olan futbol okulumuza kız ve erkek sporcu adaylarından yoğun bir ilgi var. Altyapıda uzman eğitim kadromuzla Dudulluspor’a ve Türk futboluna yeni oyuncular kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

Dudulluspor Futbol Okulu Sorumlusu Ekrem Taslak yapmış olduğu açıklamada “ Yıllardır başarıları ile Altyapıda marka olan futbol okulumuza kız ve erkek sporcu adaylarından yoğun bir ilgi var. Gelecekte Dudulluspor’da oynayabilecek genç yeteneklerimizi bu gurupların içinden seçerek yarışmacı gruplarımıza kazandıracağız. Altyapıda uzman eğitim kadromuzla Dudulluspor’a ve Türk futboluna yeni oyuncular kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Dudulluspor Futbol Okulu çalışmaları Cuma günleri 14:30 – 16:30 ve Cumartesi günleri 09:00 – 12:00 saatleri arasında haftada 2 gün olarak Dudullu Stadında yapılıyor. Futbol Okuluna Kayıt ve Detaylı Bilgi için: (0216) 499 34 00 – (0507) 760 24 10 telefonlarından detaylı bilgileri edinebilirsiniz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam