reklam
reklam

Covid-19 Tedavisi Görürken Vefat Eden Kenan Taşlıdağ Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eklenme Tarihi: 15 Aralık 2020, Salı - 10:57   Okunma Sayısı: 86406
İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ,Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadıköy Geçmiş Dönem ilçe başkanı MHP İstanbul eski il Başkan yardımcısı ,İstanbul Oto Galericiler Esnaf Odası Başkanı, Kadıköy Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı , esnaf camiasının değerli ismi Kenan Taşlıdağ korona virüsü nedeniyle 28 Kasım Cumartesi günü akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Başkan Taşlıdağ' ın 18 Kasım günü Covid-19 testi pozitif çıktı. İstanbul’da özel bir hastanede tedavi altına alınan Kenan Taşlıdağ’ ın Covid-19 rahatsızlığı bir süre sonra zatürreye dönmüş ve hastanede tedavisi devam ediyordu.

Yaklaşık 10 gündür yaşam mücadelesini sürdüren Başkan Taşlıdağ’dan acı haber geldi ve 28 Kasım Cumartesi günü akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

Pendik Emirli Köyü Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından Başkan Taşlıdağ, 29 Kasım Pazar günü ikindi namazı vakti son yolculuğa uğurlandı. Covid-19 tedbirleri alınarak kılınan ve kısıtlamalar nedeniyle az kişinin katıldığı cenazeye Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanı Birol Gür, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTEOB) Yönetim Kurulu üyeleri, ailesi ve yakınları ile dostları katılım sağladılar.

Biz de gazetemiz olarak Kenan Taşlıdağ’ya Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, İstanbul Oto Galericiler Esnaf Odası ve İstanbul Oto Galericiler Esnaf Odası ile tüm dostlarına taziyelerimizi iletiyoruz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam