reklam
reklam

TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali M. Tanrıyaşükür’ten  Koronavirüs Mesajı

Eklenme Tarihi: 24 Nisan 2020, Cuma - 12:38   Okunma Sayısı: 153894
TFF İstanbul Futbol İl Temsilcisi ve İASKF Genel Sekreteri Ali M. Tanrıyaşükür, virüs salgını nedeniyle tüm dünyada hayatın durması nedeniyle sosyal medya üzerinden  samimi ve içten  düşüncelerini aktaran bir mesaj yayınladı. Tanrıyaşükür mesajında Koronavirus salgınının  bir an önce geçmesini ve herkesin bundan sonraki dönemde de dostluk ve karşılıklı saygı çerçevesinde hareket etmesine inandığını belirterek şunları söyledi.

“Saygın ve çok değerli arkadaşlarım, dünyamızda tüm insanlarımızı tedirgin ederek korkutan, görünmeyen düşman, Koronavirus, bizleri evlerimize mahkûm ederek çocuklarımız, torunlarımız dâhil sevdiklerimizden uzak tutmaktadır.

Bu hastalık sebebiyle futbol dünyamızdan da birçok arkadaşımız maalesef hayatını kaybetti. Aile fertlerini kaybedenlerimiz oldu. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, hastalık ile mücadele edenlere de acil şifalar dilerim. Umarım ki, bir an önce tüm toplum olarak sağlıklı günlere bir an önce kavuşuruz.

İnanıyorum ki, bütün bu yaşadıklarımızdan alacağımız bir ders olacaktır. Bunların başında da ailemize ve sevdiklerimize daha saygılı sevgi ile yaklaşan bir anlayışta ve sorunları varsa çözebilmek için yardımcı olmak adına düşüncelerimizi oluşturacağız.

Bundan daha da önemlisi yaşama sıkı sıkı bağlanıp herkesin yaşama hakkına saygı duyarak kimseyi üzmeden insanlarla dost olabilmenin düşüncesini geliştireceğiz. İnsanlarla yaptığımız bütün ilişkilerimizde doğru, adil ve samimi bir hukuk içinde olacağız.

Kıymetli arkadaşlarım, İstanbul futbolunun kıymetli mensupları, kendimize gösterdiğimiz ilgiyi ve de saygıyı karşımızdakine de göstererek her alanda insanlar arasında arkadaşlığı dostluğu kurup bütünleşme içinde olacağız.

Bir an önce tüm insanlık bu beladan, bu vebadan kurtulur. İnanıyorum ki, bu zor günleri de hep beraber atlatacağız. Bu günlerde herkesin kurallara harfiyen uymasını ve mümkün mertebe kendisini olduğu gibi yakınlarını da düşünerek tavsiye edilen uyarılara hassasiyetle dikkat etmesini rica ediyorum.

Bu gün içinde bulunduğumuz zor durumdan kurtulduğumuzda her an bu günleri hatırlayarak virüsten dolayı kaybettiklerimizi düşünüp kimseyi kırmadan kimseye hakaret etmeden arkadaşça ve de dost olarak saygılı bir toplum olmaya özen göstereceğinize inanarak düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istedim.”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SONGÜL ADA YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam