reklam
reklam

Koronavirüs Tedavisi Gören Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Uğurcan Demir’den Acı Haber

Eklenme Tarihi: 19 Nisan 2020, Pazar - 10:28   Okunma Sayısı: 104374
İstanbul’un Ataşehir İlçesi CHP’li Belediye Meclis Üyesi Mimar Uğurcan Demir, korona virüsü nedeniyle vefat etti. Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Uğurcan Demir, 17 gün önce koronavirüs (Covid19) belirtisi nedeniyle gittiği hastanede gözlem altında tutuluyordu.

17 Gün önce koronavirüs (Covid19) belirtileriyle gittiği hastanede gözlem altına alınan 27 yaşındaki genç mimar ve belediye meclis üyesi Uğurcan Demir, yaklaşık 9 gündür yoğun bakımda solunum cihazına bağlı yaşıyordu.

Uğurcan Demir’in yoğun bakımda stabil süren tedavisinde dün akşam saatlerinde acı haber geldi. Genç mimar ve meclis üyesi 27 yaşındaki Uğurcan Demir’i koronavirüs (Covid19) nedeniyle kaybettik.

Ataşehir Belediyesi 2014-2019 Dönemi Belediye Meclis Üyesi Kenan Demir’in de oğlu olan Uğurcan Demir ile ilgili kan bağışı kampanyası başlatılmıştı. Demir’in koronavirüse bağlı ölümün haberini CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı sosyal medya hesaplarından yayınladığı bir mesajla duyurdu. Yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi: “Ataşehir Belediye meclis üyemiz Uğurcan Demir’in Covid 19 hastalığından dolayı vefat haberini üzülerek almış bulunmaktayız. Tüm sevenlerinin ve partimizin başı sağ olsun.”

Demir’in ölümünün ardından çok sayıda taziye mesajı yayınlandı. Uğurcan Demir’in cenazesinin koronavirüs (Covid19) tebdirleri kapsamında aile büyüklerinin katılımıyla defnedileceği öğrenildi. Biz de gazetemiz olarak Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mimar. Uğurcan Demir’e Allah’tan rahmet ; kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam