reklam
reklam

ŞEHİRLİ GENÇLER, TOPLUMUN MEDYA ARAÇLARI İLE İLİŞKİLERİNİ FOTOĞRAFLADI

Eklenme Tarihi: 10 Aralık 2018, Pazartesi - 12:21   Okunma Sayısı: 114297
İstanbul Şehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencilerinin fotoğraf çalışmalarından oluşan "Medya: Biz" sergisi, kitle iletişim araçlarının değişen sürecini ve bu araçların hayatımızda yarattığı değişimleri mercek altına alıyor. İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü’nde yer alan Şehir Galeri’deki sergi, 5 Ocak 2019 tarihinde kadar ziyarete açık kalacak.

İstanbul Şehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencilerinin fotoğraf çalışmalarından oluşan "Medya: Biz" adlı sergi, Üniversitenin Dragos Kampüsü’nde ziyarete açıldı. Sergi, kitle iletişim araçlarının değişen sürecini ve bu araçların hayatımızda yarattığı değişimleri inceliyor. Gelenekseli veya yenisi ile medyanın; davranışlarımız, seçimlerimiz ve hatta duygularımız üzerindeki etkilerine odaklanan "Medya: Biz" sergisi, özellikle akıllı teknolojilerin ya da daha dar anlamda sosyal medyanın, iletişim yöntemleri ve sosyal ilişkiler üzerindeki zedeleyici gücünü yansıtmayı amaçlıyor.

Aynı zamanda çevrimiçi dünyada sadece olumsuzlukların var olmadığına da dikkat çekilen sergide; bu sayede bilgiye hızlı ulaşılabildiğine, tecrübelerin paylaşılabildiğine ve hayatı anlamlandırmak için çeşitli yolların denendiğine işaret ediliyor.

İstanbul Şehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Ekmel Geçer direktörlüğünde gerçekleşen ve toplumun medya araçları ile ilişkilerini yansıtan sergi, 5 Ocak’a kadar Şehir Galeri’de ziyarete açık kalacak.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam