reklam
reklam

İLKİZ GİYİM Örnek Projeleri Hayata Geçirmeyi Sürdürüyor

Eklenme Tarihi: 18 Kasım 2018, Pazar - 19:59   Okunma Sayısı: 201357
İLKİZ GİYİM Örnek Projeleri Hayata Geçirmeyi Sürdürüyor

İstanbul Anadolu Yakasında Kadın Giyiminin önde gelen firmalarından olan İLKİZ GİYİM , kurumsal sosyal sorumluluk alanında örnek bir projeye imza attı, Engellilere ait dernekler tarafından daha önce tespit edilen 6 engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

İLKİZ GİYİM Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ziya Cantaş,Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç,Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları, Maltepe belediye meclis üyeleri,belediye meclis üyeleri aday adayları belediye birim amirleri ve engelli yakınlarının katılımıyla Maltepe İlkiz Giyim firması önünde tören düzenlendi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç;” Engelli vatandaşlarımızın toplumla bütünleşmesi ve yaşam standartlarının iyileştirilmesi yanında onların eğlenmesi, dinlenmesi ve güzel vakit geçirmesi için birçok kurum ve kuruluş tarafından örnek alınabilecek projelere imza atıyoruz.”

Amaçlarının Maltepe’deki bütün engelleri kaldırmak olduğunu söyleyen Başkan Kılıç, “Bizler, engelli vatandaşlarımızın her türlü sıkıntısına çare olmaya çalışıyoruz.Maltepe İlkiz Giyim yönetim kurulu başkanı Ümit Ziya Cantaş’a sosyal sorumluluk alanında örnek bir projeye katkı sunduğu için teşekkür etti. Bu tür projelere tüm esnafların destek olması gerektiğini söyledi engellileri sosyal hayata adapte etmek için çalışmalar yapıyor, kardeşlerimizi, sokaklarda özgürce dolaşmalarını sağlayacak akülü sandalye ile buluşturuyoruz.

Engelli vatandaşlarımızın toplumla bütünleşmesi ve yaşam standartlarının iyileştirilmesi yanında onların eğlenmesi, dinlenmesi ve güzel vakit geçirmesi için birçok kurum ve kuruluş tarafından örnek alınabilecek projelere imza atıyoruz. Maltepe’de engelliler için hazırladığımız projeler bitmeyecek. Biz her kesimin, herkesin belediyesiyiz” diye konuştu.

İLKİZ GİYİM Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ziya Cantaş:” Allah bu kardeşlerimize hayırla, sağlıkla kullanabilmeyi nasip etsin. Bize başvurular geldikçe bu tür çalışmalarımız devam edecek. Daha önce de dile getirdiğim gibi hepimizin birbirine ihtiyacı var. İnsanoğlu sosyal bir varlık, her zaman hep birlikte yaşıyoruz.”

Engellilerin her yönüyle hayatlarını kolaylaştırmaya çalıştıklarını aktaran İİKİZ Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ziya Cantaş, Engellilere ait dernekler tarafından tespit ettiği 6 engellinin ihtiyaçlarını karşıladıklarını aktardı.

Cantaş, “Onların eksikliklerini tespit ettikten sonra, tekerlekli sandalye veya nelere ihtiyaçları varsa, elimizden geldiğince gidermeye çalışıyoruz. Bugün de engelli kardeşlerimize akülü tekerlekli sandalye dağıtmış olduk.

Allah bu kardeşlerimize hayırla, sağlıkla kullanabilmeyi nasip etsin. Bize başvurular geldikçe bu tür çalışmalarımız devam edecek. Daha önce de dile getirdiğim gibi hepimizin birbirine ihtiyacı var. İnsanoğlu sosyal bir varlık, her zaman hep birlikte yaşıyoruz.

Bazılarımızın ihtiyaçları bazılarımıza göre daha fazla ama kimin hangi zamanda ihtiyacının artacağını bilemeyiz, ayrıca katkı ve yardımlarından dolayı Reyhan,Şener Öncel çiftine ve İLKİZ Giyim çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Ümit Ziya Cantaş ve Ali Kılıç engelliler ve aileleriyle bir müddet sohbet etti. Daha sonra diğer yetkililerin de katılımıyla engellilere araçları dağıtıldı.

Akülü araçlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar ise desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam