reklam
reklam

Maltepespor’un Kaleci Antrenörlüğüne Ali İlker Çelik Getirildi

Eklenme Tarihi: 6 Ağustos 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 578516

Yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden ve 2018-2019 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Maltepespor’da teknik kadrodaki isimler belirlemeye devam ediyor. Maltepespor’da tüm kaleciler bu sezon boyunca  tecrübeli kaleci antrenörü Ali İlker Çelik’e emanet edildi.

1992’den beri pek çok kulüpte yer alan  başarılı isim; disiplinli yapısı ve futbolcularla kurduğu iyi iletişimle sevilen bir futbol adamı

1954 doğumlu tecrübeli isim antrenörlük kariyerine ilk olarak hayatına 1992 yılında Küçükçekmecespor’da başladı. Daha sonra sırası ile Kütahyaspor, Gaziosmanpaşaspor, Çanakkale Dardanel SK , Bakırköyspor, Marmarisspor, Sarıyer, Boluspor, Kocaelispor, Zeytinburnuspor, İstanbulspor, Halide Edip Adıvarspor, Konya Anadolu Selçukspor, Leventspor, Üsküdar Anadoluspor, Hasköyspor, Sivas Belediyespor, Gaziosmanpaşaspor, Maltepespor, Büyükçekmece Tepecikspor ve son olarak Anadolu Bağcılarspor takımlarında kaleci antrenörlüğü yapan Çelik yeniden Maltepespor’a geldi. Başarılı isim ;disiplinli yapısı ve futbolcularla kurduğu iyi iletişimle de sevilen bir futbol adamı olarak biliniyor

Daha önce birçok profesyonel kulüpte görev yapan ve bilgi birikimlerini artık yeşil-kırmızı-beyazlıların başarısı için harcayacak olan İlker Çelik ile resmi sözleşmeye imzasını atarak resmen Maltepespor’lu oldu. Maltepespor; böylece eksik olan bu yeri de İlker Çelik ile doldurarak teknik ekip anlamında açığı da kapattı. 

Ali İlker Çelik Hakkında 

Maltepespor’un  teknik kadrosuna  son olarak dahil olan  Sarıyer’in efsaneleşmiş kalecisi, şimdinin tecrübeli kaleci antrenörü Ali İlker Çelik, senelerce profesyonel olarak kalecilik yaptıktan sonra, yirmi altı senelik teknik adamlık kariyerine 38 yaşında TFF 3.Lig’de Küçükçekmecespor A.Ş. Teknik Direktörü olarak başladı. Sonrasında kaleci antrenörlüğünü seçen başarılı hoca, sırasıyla Kütahyaspor, Gaziosmanpaşa, Çanakkale Dardanel, Mustafakemalpaşaspor, Bakırköyspor, Marmaris Bld.Gençlik, Sarıyer, Boluspor, tekrar Çanakkale Dardanel ve Küçükçekmece takımlarında1., 2.ve 3.Liglerde çalıştıktan sonra, 2007-2008 sezonunda Avcılar Belediyespor ile ilk amatör takım deneyimini yaşadı.

Sonrasında tekrar Zeytinburnuspor, Sarıyer ve İstanbulspor A.Ş. takımlarında kaleci antrenörlüğü görevini sürdüren hoca, 2010-2011 sezonunda Halide Edip Adıvarspor ile kariyerindeki ikinci amatör deneyimini yaşadı. 

TFF 2.Lig takımlarından Konya Torku Şekerspor kaleci antrenörlüğüne getirilen deneyimli teknik adam, devre arasında Konya’dan ayrılıp İstanbul’a dönüp Halide Edip Adıvarspor’un Bölgesel Amatör Lig için Klasman Grubu maçları öncesi fahri olarak idmanlarında ve takım kampında yer aldı.14.09.2012’de Leventspor’la sözleşme imzaladı. Çelik daha sonra sırasıyla Bağcılarspor ,Hasköy, Sivas Belediyespor ,Gaziosmanpaşa,29.05.2015 yılında Maltepespor ile sözleşme yaptı  Efsane kaleci;Maltepespor’da 2 sezon görev yaptıktan sonra.06.12.2016’dan  2017’nin son aylarına kadar Büyükçekmece Tepecikspor’da, en son olarak da 30.11.2017 den 31.05.2018’e kadar  Bağcılarspor’da görev aldı.

Biz de, gazetemiz olarak tecrübeli kaleci antrenörü Ali İlker Çelik’e  yeni görev alacağı Maltepespor’da başarılar diliyoruz. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam