reklam
reklam

CHP Maltepe İlçe Başkanı Özkan’dan Örnek Davranış: Mal Varlığını Partisinin İl Yönetimine Beyan Etti

Eklenme Tarihi: 7 Nisan 2018, Cumartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 149599

İSTANBUL

Partisinin olağan ilçe kongresinde başkanlığa seçilen CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan, secimler öncesinde 2019 seçimlerinde partisini “Yerelde ve Genelde”  yeniden “İktidar ” yapmak için “Hedefler” koyan  ve  “Bu sorumluluk bizim  temel amacımızdır” diyen  CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan makam aracı ve şoförü kullanmayacağını söylemiş ve bu sözünü de ilk günden beri hayata geçirmişti.

CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan : ” Sadece CHP’lerin değil, siyaseten farklı partilerde rakip olduğumuz pek çok arkadaşımızın da bu konuda hassas olmaları temiz toplum ve temiz siyaset anlayışının yerleşmesi için çok önemlidir.”

Makam aracı ve şoförü kullanmayan Özkan mal varlığını  geçtiğimiz günlerde CHP İstanbul İl Başkanlığına beyan etti.  Engin Özkan’la konu hakkında  yaptığımız bir  konuşmamızda ise  siyasette temizliğin önemine vurgu yaptı ve gazetemize de teşekkürlerini iletti. Özkan şunları söyledi; “ Seçim sürecinde  sizlerin de hatırladığı bir taahhüt vermiştim. Çünkü, bizler için asıl olanın hizmet olduğunu ,”Hak, Hukuk, Adalet” sloganı ile 500 km yürümüş ve tüm dünyaya mesaj vermiş, yaptığı kamu görevleri boyunca en ufak leke anlına bulaşmamış bir genel başkana sahip olmanın sorumluluğu ile hareket edeceğimizi  herkese ilan etmiştik. Bu kapsamda da; temiz toplum ve temiz siyaset yapmak için önce biz temiz olmalıyız. Geçen günlerde mal varlığımı partimizin il başkanlığına bizatihi beyan ettim. Böylece; sözünü verdiğimiz  bir  taahhüdümüzü daha yerine getirmiş olduk.  Sadece CHP’lerin değil, siyaseten farklı partilerde rakip olduğumuz pek çok arkadaşımızın da bu konuda hassas olmaları temiz toplum ve temiz siyaset anlayışının yerleşmesi için çok önemlidir. Sizlere de haberlerimizi yapmanızdan ötürü teşekkür ediyor, gazetenize yayın yaşamında da başarılar diliyorum.  “

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam