reklam
reklam

Gökyüzü Eğitim Kurumları Kurucu Genel Müdürü Dr. Hüseyin Emin Öztürk’ün acı günü

Eklenme Tarihi: 28 Eylül 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 275975


İSTANBUL

Eğitimde farklı bir bakış açısı yakalamak, çocukların akademik başarılarının yanı sıra sosyal yaşamda da başarılı bireyler olmaları için kurucusu olduğu Gökyüzü Eğitim Kurumları ile yola çıkan eğitimci-yazar  Dr. Hüseyin Emin Öztürk bu kez baba acısıyla sarsıldı. Öztürk’ün 81 yaşındaki babası Mehmet Öztürk  yaklaşık 6 aydır hastanede tedavi görüyordu. Öztürk'ün cenazesi  18 Eylül Salı Günü kılınan ikindi namazının ardından Kartal Kavaklı Camii’nde düzenlenen törenin  sonrasında toprağa verildi. Gökyüzü Koleji Kurucu Genel Müdürü Dr. Hüseyin Emin Öztürk, üç ay gibi  kısa bir süre önce  de kardeşi Yasin Öztürk’ü kaybetmiş ve duygularını ‘Kalbim, alev alev yanar dağ gibi, Dalsam deryalara, sönmez ateşim. Duygularım, solgun hazan bağ gibi, Bir haziran sonu göçtü kardeşim’ mısralarıyla belirtmişti. Gökyüzü Eğitim Kurumları Kurucu Genel Müdürü Dr. Hüseyin Emin Öztürk’den sosyal medya üzerinden teşekkür mesajı 
Babası Mehmet Öztürk’ü kaybeden Gökyüzü Eğitim Kurumları Kurucu Genel Müdürü Dr. Hüseyin Emin Öztürk sosyal medya üzerinden taziyelerini ileten herkese birer teşekkür mesajı gönderirken; duygularını “Babam gelir, şenlenirdi kucağım, Göç eyledi. Yetim kaldı kucağım.”  Mısralarıyla belirtti.  
“Muhterem babacığım; Pazartesi günü (18 Eylül 2017) fanî alemden bakî aleme göç eyledi. Diz kapağı protezi ameliyatı sonrası vücudunda "Kemik Tüberkülozu" tespit edildi. Uzun tedavi süreci ve kardeşim Yasin'in vefatı (28 Haziran 2017) kendisini iyice güçsüz bıraktı. Kardeşimin vefatından 82 gün sonra Hakk'ın emri ile saat 11.15'te 81 yaşında ruhunu teslim eyledi. Cenaze namazını, aynı gün ikindi sonrası Kartal Kavaklı Camiinde sevenlerinin yoğun iştiraki ile evladı olarak ben kıldırdım. Daha sonra kardeşimin de metfun bulunduğu Pendik Kurtköy Yeni Şeyhli Mezarlığına defneyledik. Muhterem babacığım, şehit torunu, Kur'an ehli bir babanın evladı, namazına düşkün bir mü'min idi. Yalanı sevmez, haram yemez, gıybetten hiç hoşlanmaz, hayır işlerine destekçi kendi işi ile meşgul saf bir Anadolu insanıydı.Altısı vefat etmiş dokuz çocuk babasıydı. Annem de biz çocukları da kendisinden razıydık. Rabbim de razı olsun. Makamı cennet olsun. Allah(c.c.) 1915 Malazgirt şehidi büyük dedemiz "Hüseyin Çavuş"un cennetteki köşkünde buluşmayı nasip eylesin. (Amin)” 
Biz de Son- An Gazetesi olarak  babasını kaybeden Gökyüzü Koleji Kurucu Genel Müdürü Dr. Hüseyin Emin Öztürk’e ve ailesine baş sağlığı diliyoruz.

 

Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam