reklam
reklam

Gez Grup Maltepe Yalıspor’a isim sponsoru

Eklenme Tarihi: 20 Eylül 2017, Çarşamba - 11:00   Okunma Sayısı: 205277

İSTANBUL

Kurulduğu 1996 Yılından bu yana Demir Çelik, Endüstiriyel Tesis Yapımı, çelik konstürksiyon, inşaat,  prefabrik, kereste ve hurda alanlarıyla  katlanarak büyüyen ve sektörün önde gelen isimi haline gelen Gez Grup, Maltepe Yalıspor Bayan Voleybol Takımının İsim sponsoru oldu. Yapılan  anlaşma ile Maltepe Yalıspor’un adı  bundan böyle : Gez Grup Maltepe Yalıspor. Yapılan anlaşmayla; TVF Kadınlar 1. Liginde mücadele eden Maltepe Yalıspor Kulübü’nün adı sezon sonuna kadar Gez Grup Maltepe Yalıspor kulübü olarak anılacak. Anlaşmayı, Gez Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mete,Kulüp Başkanı Ali Kaya, ve Başkan Yardımcısı Ersan Büyükpolat bir araya gelerek imza altına aldılar. Hedeflerinin spora destek vererek daha başarılı gençlerin yetişmelerinde katkıları sağlamak olduğunu ifade eden Gez Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mete,  ileriki dönemlerde farklı projelere imza atarak desteklerini sürdürebileceklerini ifade etti.
Gez Grup Maltepe Yalıspor Başkanı Ali Kaya “Sponsorumuzla hedeflerimizi gerçekleştirme yolunda kazanım sağladık.”
Gazetemize Gez Grup’un Maltepe Yalıspor’a isim sponsoru olması hakkında bilgi veren Gez Grup Maltepe Yalıspor Başkanı Ali Kaya önemli bir antlaşma yaptıklarının altını çizerek Gez Grup’a spora verdiği destekten dolayı teşekkür ettiğini ifade etti. 
“Maltepe Yalıspor olarak yıllarca voleybolda kısıtlı bütçelerle bir şeyler yapabilmenin gayreti içinde olduk ve bunun neticesine TVF Kadınlar 1. Ligine  kadar mücadele eden bir ekip olabildik. Bu sene ise sektörünün öncü kuruluşlarından olan Gez Grup’la tarihi, tarihi olduğu kadar da çok önemli bir sponsorluk antlaşmasına imza atmış bulunmaktayız. Bu anlaşmayla hedeflerimizi gerçekleştirme yolunda kazanım sağlarken, takımın daha iyi yerlere gelmesi için daha iyi olanaklara kavuşacağız. Ben ve yönetim kurulumuz olarak Gez Grup’a ve Gez Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mete’ye çok teşekkür ediyoruz. 

Editör: ARİF HAKVERDİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam