reklam
reklam

Dragos Yalçın Kızılay, bakım için kapandı

Eklenme Tarihi: 2 Ağustos 2017, Çarşamba - 09:00   Okunma Sayısı: 200820


İSTANBUL

Gebze-Harem tren yolu yenileme çalışmaları çerçevesinde Dragos Yalçın Kızılay alt geçidi  geçtiğimiz günlerde trafiğe kapatıldı. Bağdat caddesinden sahile geçişte büyük rol üstlenen alt geçidin kapatılması ise Maltepelilere yeni trafik işkencesi yaşatmaya başladı. Çünkü çalışmalar için kapanan ve yeniden inşa edilen Maltepe Drama Köprüsü'nün henüz daha açılmamış olması yüzünden zaten yoğun olan trafiğin daha da artması sebebiyle şikayetler artmış durumda.  Çalışmaların kademe kademe yapılmasını isteyen ve bir türlü bitmeyen yenileme çalışmaları nedeniyle yıllardır sıkıntı yaşadıklarını belirten Maltepeliler, bu duruma tepki gösteriyorlar. Vatandaşlarla konuştuğumuzda ise, yenileme çalışmaları sırasında üst geçit ve alt geçitlerin kapatılarak yıkıldığını ancak yenisinin bir türlü yapılmadığını belirtiyorlar ve “Sahile geçiş her geçen gün adeta imkansız hale geliyor” diyorlar.
Ancak yetkilerden aldığımız bilgilere göre Maltepe'yi sahile bağlayan ve bir zamanlar üzerinden at arabalarının geçtiği tarihi Drama Köprüsü’nun yerine inşa edilen köprü yakın bir zamanda hizmete girecek. Ancak İstasyon çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Sürrreyapaşa ve Maltepe bölgesinde 6 ay daha sürecek çalışmalardan sonra istasyonlar ve alt geçitler  hazır hale gelecek. Temennimiz;  Gebze-Harem tren yolu yenileme çalışmalarının tamamlanarak hizmete girmesi. 
Öte yandan haber yayına hazırlanırken İstanbul’daki bu Perşembe günü yaşanan şiddetli yağmur ve fırtına sonucu Maltepe/ Beşçeşmeler’de tren yolu inşaatı için kapatılan alt geçidin etrafına oluşturulan bariyerler devrildi. Ortalığı savaş alanına çeviren olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Bu arada ise fırtına nedeniyle sahildeki parktaki birçok ağaç  da devrildi. Parkta yer yer küçük göletler oluşurken sahil yolunda da trafik kilitlenmiş oldu.

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam