reklam
reklam

SİYAD Ataşehir İstanbul Şubesi ‘Gönül Sofrası’nda bir araya geldiler

Eklenme Tarihi: 20 Haziran 2017, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 214337

İSTANBUL

Ramazan ayı, birlik ve beraberlik ile insanları birbirine yaklaştırır ve aynı manevi duygular ile bir araya getirir. Gönül sofralarında tanıdık tanımadık, yaşlı genç bir çok kişinin aynı manevi duygular ile bir araya gelmesi Ramazan ayını, 11 ayın sultanı yapmıştır.
Tüm dünyada milyonlarca Müslüman aynı huşu içinde tuttukları oruçlarını aynı muhabbet ile yeryüzü sofrasında açmanın bereketidir Ramazan.  
Yine böyle bir gönül sofrası, 17 Haziran Cumartesi akşamı SİYAD Ataşehir İstanbul Şubesi önünde kuruldu.  Rahmet ve bereketle dolu,11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in paylaşım ruhunu yaşatmak adına kurulan gönül sofrasında tüm STK başkanlarını, tüm Ataşehirlileri, dernek  temsilcilerini, üyelerini ve Ataşehirli  yurttaşları ve hemşerileri ile birlik beraberliğin ve kardeşliğin ortak noktada buluşmasını sağlayan ve yönetim kurulunun özverili hizmetleri ile SİYAD İstanbul Şubesi, şube önünde gerçekleşen iftarına Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Battal, Ataşehir Belediyesi Daimi Encümeni Arif Kuşçu, SİYAD Genel Başkanı Mehmet Kuru, SİYAD Onursal Başkanı Sebahattin Sungur, Yukarı Divan Köyleri Derneği Başkanı Cemil Elmacı, Gedikoğulları Birliği Başkanı Ergün Gedikoğlu, SON-AN Gazetesi ve Siyad ATAŞEHİR İstanbul Şubesi Bşk. Yrd. Selami Baltaoğlu, SİYAD’ın bir önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı Sedat Özmen, İşadamlarımızdan Yusuf Savaş Erdoğan Uslu iftar programına katılmışlardır. SİYAD Ataşehir Şb.Yön. Kur. adına Bşk. Cengiz DEMİREL, Siyad Onursal Başkanı Sebahattin Sungur, Siyad Genel Başkanı Mehmet Kuru ve Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Haydar BATTAL ve Ataşehir daimi Encümeni Arif Kuşcu, birer konuşma yaparak Ramazan’ın önemini ve birlik ve beraberliğini önemini anlatan konuşmaları ile iftar programı gerçekleştirilmiştir.
Bizlerde SON-AN Gazetesi olarak bu iftar programını gerçekleştiren Siyad Ataşehir Şb.Yön. Kur. adına Bşk Cengiz DEMİREL’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor bir başka etkinlikte yine bir arada bulunmak dileği ile başarılarının devamını diliyoruz. 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam