reklam
reklam

Siyasi kaosa karşı dik duralım

Eklenme Tarihi: 3 Ocak 2023, Salı - 00:34   Okunma Sayısı: 85848
Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser, ülkenin bir kaos ortamına sürüklenme tehlikesine dikkat çekerek, siyasi cinayetler karşısında tüm partilerin tek vücut olması gerektiğini söyledi

Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in menfur bir silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi üzerine bir basın açıklaması yaptı.

Yılmaz Gülümser basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Son zamanlar da siyasi cinayetler ve siyasi saldırılar çoğaldı bu karanlık zihniyetlerin ve tetikçilerin üzerine gidilip kalıcı önlemler alınması gerekiyor.

Bütün siyasi parti Genel Başkanlarının, partilerin üst düzey yönetim kurulu üyeleri için farkındalık oluşturmak üzere toplantılar konferanslar ve sempozyumlar düzenlemek gerekmektedir.

Ülke genelinde kaos ortamı yaratmak isteyenlere karşı siyasi partiler teşkilatlarını disipline etmesi ve dikkatli hareket gerekmektedir.

Ülkemizin geleceği için sağduyulu siyasetçilere mutlak ihtiyaç olduğu açık bir gerçektir. dedi.

Tetikçilerden azmettiricilere kadar ciddi incelemeler sonucunda ortaya çıkan gerçeklere göre kalıcı önlemler alınması gerekmektedir.

Her bir siyasi parti Genel Başkanının bir kitlesi olduğu gerçeğinden yola çıkarak toplumların birbirine düşürülmesi eski karanlık günlerin geri getirilmesi için amaçlanan bu siyasi cinayetler ve saldırılarının daha büyümemesi ve önlenemez duruma gelmeden önce ciddiyetle kararlılıkla mücadele etmeye devam ediyor olmalıyız.”

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam