reklam
reklam

Yeniden yapılanan Galatasaray Taçspor’da hedef şampiyonluk!

Eklenme Tarihi: 15 Mart 2022, Salı - 11:10   Okunma Sayısı: 66057
Galatasaray’ın 2. Başkanı Ali Polat Bengiserp ‘ın başkanlığında yeniden yapılanan ve hedef büyülten Galatasaray Taçspor yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başladı.

Galatasaray Taçspor’da  başkanlığa Galatasaray’ın 2. Başkanı Ali Polat Bengiserp geldi

Başkanlığa Ali Polat Bengiserp’in gelmesi ile hedefleri yükselen Galatasaray Taçspor, 1. Amatör Lig 19 . Grupta mücadele ediyor. Şampiyonluk parolası ile sezona başlayan sarı kırmızılılar da Yönetim Kurulu danışmanı olarak Selçuk Azeri görev yaparken, Teknik Sorumlu M.Hakan Erşen ve Antrenör Ersin Atasoy yönetiminde sezon başı çalışmalarını tamamlayarak lige başladılar.

2021-2022 sezonunda yenilenen yönetim kadrosu ve futbol takımı ile dikkatleri üzerine çeken Galatasaray Taçspor, şampiyon olarak Süper Amatör Lige çıkmayı hedefliyor. Ataşehir İlçesinin köklü takımlarından olan Galatasaray Taçspor, yeni sezon çalışmalarına devam ederken Pendik Kaynarcaspor ile oynadığı ilk lig maçında gösterdiği üstün performans ile 6-0 galip gelerek sezona iddialı gireceklerinin sinyalini verdi.

Yönetim Kurulu Danışmanı Selçuk Azeri ” Hedefimiz şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e çıkmak. Çalışmalarımıza tamamen bu yönde hız veriyoruz. Her biri birbirinden kaliteli ve geldiği takımlarda şampiyonluk yaşamış tecrübeli isimleri kadromuza kattık. Kısa bir süre geçmesine rağmen futbolcuların birbiriyle kaynaşması dikkatleri çekiyor. Sezona hazır ve eksiksiz girerek ilk maçımızda aldığımız farklı galibiyet bunun göstergesidir ”

Öncelikli hedeflerinin centilmenlik ve dostluk parolası ile maçlara çıkmak olduğunu belirten Yönetim Kurulu danışmanı olarak Selçuk Azeri ” Yeni yönetim kadromuz ve yeni transferlerimiz ile süper bir ekip kurduk. Hedefimiz şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e çıkmak. Çalışmalarımıza tamamen bu yönde hız veriyoruz. Her biri birbirinden kaliteli ve geldiği takımlarda şampiyonluk yaşamış tecrübeli isimleri kadromuza kattık. Sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan ekibimizde futbolcularımızın coşkulu ve keyifli olduğu gözlerden kaçmıyor. Kısa bir süre geçmesine rağmen futbolcuların birbiriyle kaynaşması dikkatleri çekiyor. Sezona hazır ve eksiksiz girerek ilk maçımızda aldığımız farklı galibiyet bunun göstergesidir ” dedi.

 

Galatasaray Taçspor’da  galibiyet sevinci yemekli bir kutlamayla kutlandı 

İstanbul 1. Amatör Lig 19. Grupta mücadele Galatasaray Taçspor, farklı kazanarak liderlik koltuğuna oturduğu ilk hafta maçının ardından galibiyeti kutlayarak, futbolcuları ile tanışma yemeği düzenledi. Kozyatağı’nda bulunan Hayati Ocakbaşı’nda yapılan yemeğe, Futbol ile ilgili Yöneticiler, Teknik Ekip ve futbol takımı katıldılar. Oldukça sıcak ve samimi sohbetlerin yaşandığı tanışma yemeğinde futbolcular kendilerini tanıtarak yeni sezonda hedeflerini anlattılar.

Kulüp Yöneticilerinden ve Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Dursun Karataş yaptığı açıklamada  şunları söyledi; ” Yeni bir takımız, iyi oyunculardan kurulmuş ve şampiyonluğa oynayacak bir takım ile lige girdik. Hedefimizi de şampiyon olarak bir üst lig çıkmak olarak belirledik. Bunu başaracak Teknik Ekip ve oyuncu kadrosunu oluşturduğumuza inanıyoruz. 2021-2022 sezonunda şampiyonluğa en yakın takım olarak İlçemiz Ataşehir’i en iyi şekilde temsil edeceğiz.”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam