reklam
reklam

İsrail'den Türkiye'ye tatil rezervasyonları Herzog'un ziyaretiyle eş zamanlı arttı

Eklenme Tarihi: 10 Mart 2022, Perşembe - 14:40   Okunma Sayısı: 69533
İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'un Ankara'ya gerçekleştirdiği ziyaret döneminde yaklaşan Hamursuz Bayramı tatil rezervasyonlarında Türkiye'ye yönelik talepte ciddi artış olduğu bildirildi.

İsrail'in Maariv gazetesi, tur şirketleriyle görüşerek Türkiye'de tatil talebindeki artışı haberleştirdi.

Tur şirketleri özellikle Yahudilerin 15-22 Nisan'daki Hamursuz Bayramı için Türkiye'de tatil rezervasyonlarının son dönemde yüzde 30 arttığı bilgisini verdi.

İsrailli bir turizm şirketi yöneticisi, İsraillilerin Antalya ve Muğla'ya direkt uçuşlar ve otel konaklamasıyla sunulan tatil paketlerine yoğun ilgi gösterdiğini paylaştı. Tur şirketi, sadece bu ayın başından itibaren rezervasyonlarda yüzde 15'lik artış kaydettiklerini belirtti.

Haberde, Türkiye'ye talebin İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'un Ankara ziyareti ve iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesiyle eş zamanlı arttığına işaret edildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam