reklam
reklam

ÖHO Kooperatif Başkanı Zakir Uzun yeniden başkanlığa seçildi

Eklenme Tarihi: 7 Şubat 2022, Pazartesi - 15:25   Okunma Sayısı: 107619
İstanbul Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) Karayolu yolcu taşıma Kooperatifi 2. Olağan Genel Kurulu Üsküdar’da gerçekleştirildi. Başkan Zakir Uzun, 413 otobüsün kayıtlı olduğu kooperatif genel kurulunda Faaliyet raporunu okudu ve kooperatif üyelerine bilgilendirme yaparak yeni dönemdeki yol haritasını da çizdi.

Oy birliği ile başkanlığa seçilen Zakir Uzun ve yönetim kurulu kongreden güvenoyu aldı

Saygı duruşunun ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından gündemdeki maddeleri okuyan Divan Başkan Hüseyin Özbek ve divan kurulu  üyelerince faaliyet ve denetim raporları okundu. Daha  sonra tek tek oylamalar sonucunda yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyet raporları ve bilançolar oy birliği ile ibra edildi. Böylece tek liste halinde yapılan genel kurul sonunda oy birliği ile mevcut Başkan Zakir Uzun ve yönetim kurulu 2 yıllık dönem için güvenoyu aldı.

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası (ÖHO) Başkanı Göksel Ovacık İstanbul Özel Halk Otobüsleri yeni çalışma sistemi ile ilgili bilgilendirme yaptı

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası (ÖHO) Başkanı Göksel Ovacık, İstanbul Özel Halk otobüsleri (ÖHO) Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi 2. Olağan Genel Kuruluna katılarak İstanbul Özel Halk Otobüsleri yeni çalışma sistemi ÖTİS'in (Özel taşımacı işletme ve hak ediş sistemi ) güncellenmesi ve sözleşme imzalanması ile ilgili esnaflara bilgilendirme yaparak sistemin geleceği ile ilgili de değerlendirme yaptı .

Başkan Ovacık, yaptığı bilgilendirme sonrası esnaflardan hem teşekkür aldı, hem de yoğun alkış aldı.  Ovacık, genel kurulda tekrar güven alan mevcut Başkan Zakir Uzun ve yönetim kurulunu tebrik ederek başarılar diledi

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam