reklam
reklam

ÖZULAŞ ile İETT Flio Yönetimi Daire Başkanlığı Özel Toplantıda Biraraya Geldi

Eklenme Tarihi: 21 Ağustos 2021, Cumartesi - 23:34   Okunma Sayısı: 98259
Toplu ulaşımda hizmet kalitesini daha da artırmak ve sorunların çözümü için İETT Filo Yönetim Dairesi Başkanı Şükrü Yılmaz, İETT Anadolu Filo Saha yönetim müdürü Fatih Özcan ve İETT filo yönetim ekibi ile ÖZULAŞ Toplutaşım A.Ş. yönetimi ve denetim ekibi kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler

Kaptan şoförlerin ve İşletmecilerin saha yönetimi ile sorunlarını çözmek için görüş alışverişinde bulunan İETT ve ÖZULAŞ AŞ. Yöneticileri, işletme bölgeleri denetim sorumlularının istek, talep ve sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında neler yapılması gerektiği konusunda istişare de bulundular. Toplantıya Özulaş AŞ. Başkanı Göksel Ovacık, yönetim kurulu üyeleri, ÖZULAŞ bilgi işlem ve filo birimi, denetim personeli ile İETT Filo yönetim Dairesi Başkanı Şükrü Yılmaz, İETT Anadolu filo saha yönetim müdürü Fatih Özcan ve İETT filo saha yönetim ekibi katıldı.

 

ÖZULAŞ AŞ. Başkanı Göksel Ovacık “Amacımız toplu ulaşım alanında daha iyi hizmet ve hizmet kalitesinin artırılması. Bunun için İETT ile diyalog ve işbirliğine daha büyük önem vermekteyiz. “

ÖZULAŞ AŞ. Başkanı Göksel Ovacık, İETT yöneticilerine toplantıya katılımdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kurumsal kimlik anlayışı ile hareket ettiklerini Özulaş Toplutaşım AŞ. Olarak İstanbul halkına kaliteli taşımacılık ile birlikte esnafın menfaatleri doğrultusunda, Toplu ulaşım alanında daha iyi hizmet ve hizmet kalitesinin artırılması için yeni sistem ile birlikte İETT ile diyalog ve işbirliğine daha büyük önem verdiklerini söyledi

Başkan Ovacık, on aylarda Özel Halk Otobüslerine yazılan raporlar ile ilgili olağan dışı artış olduğunu belirterek, sahadaki denetim personelinin haksız yazılan cezalar ile ilgili durum değerlendirmesi yapılmasını talep etti.

 

İETT Filo Yönetim Daire Başkanı Şükrü Yılmaz “İstanbul halkına daha iyi hizmet etmek, hizmet kalitesini yükseltmek, yolcu memnuniyetini daha da artırmak ve esnafın işletme bölgesi ile ilgili sorunlarına çözüm bulmak amacındayız.”

İETT Filo Yönetim Daire Başkanı Şükrü Yılmaz, ev sahipliğinden dolayı ÖZULAŞ AŞ. Yönetim kuruluna teşekkür ederek, şunları söyledi;

“Toplantının amacının birbirimizi daha iyi anlamamız, birlikte hareket etmek, istişarede bulunmak kurum ne istiyor, tek noktadan hareket edebilmek önemli, sizler önemli işler yapıyorsunuz, Özulaş kurumsal yapısı ile birimlerini oluşturmuş yönetim kurulunu tebrik ediyoruz. İstanbul halkına daha iyi hizmet etmek, hizmet kalitesini yükseltmek, yolcu memnuniyetini daha da artırmak ve esnafın işletme bölgesi ile ilgili sorunlarına çözüm bulmak maksadı ile bir araya geldik ve aylık olarak bu tür toplantılar yapılacaktır.”

İETT Anadolu Filo Saha Yönetim Müdürü Fatih Özcan “Yapılan bütün çalışmaların İstanbul halkına doğrudan faydası var, bu açıdan sorunlarınızı ve uyarıları takip etmenizi istiyoruz, her zaman esnafın yanında ve destekçisiyiz.”

İETT Anadolu Filo Saha Yönetim Müdürü Fatih Özcan, yeni bir sistem ile birlikte Özel taşımacılarla ilgili iyileştirilmesi gereken konular ile işletme ve e trafik kurallarını dile getirerek “ Yapılan bütün çalışmaların İstanbul halkına doğrudan faydası var, bu açıdan sorunlarınızı ve uyarıları takip etmenizi istiyoruz, her zaman esnafın yanında ve destekçisi olduğumuzu belirtmek istiyoruz , İstanbul halkına ‘’kaliteli ulaşımı “ sizlerle ve esnafımızla birlikte yapacağız” ifadelerini kullandı.

İETT filo yönetim ekibi, sıcak ilgiden dolayı ÖZULAŞ AŞ. Yönetimine teşekkür ederek, bu toplantıların periyodik aralıklarla yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam