reklam
reklam

İstanbul Mesudiyespor’da transferler hız kazandı

Eklenme Tarihi: 26 Temmuz 2021, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 74518
2021 – 2022 sezonu için Bölgesel Amatör Lige çıkma hedefiyle yola çıkan ve bu amaçla tecrübeli çalıştırıcı Erdal Yıldırım’ı A Takımın başına getiren İstanbul Mesudiyespor transfer çalışmalarına başladı.

Kurban Bayramının hemen ardından sahaya inmeyi planlayan Mor Sarılılar, Teknik Sorumlu Erdal Yıldırım’ın raporları doğrultusunda 3 isme imza attırdı. Kulüp bu kapsamda, son olarak geçtiğimiz sezon Çavuşbaşıspor forması giyen Orta saha oyuncusu Batuhan Aktaş, Samet Halıcı ve sağ kanat oyuncusu Mehmet Ali Kaya’yı renklerine bağladı.

Kulüp merkezinde İstanbul Mesudiye Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Turgut Bektaş, Genel Sekreter Hüseyin Okumuş ve Futbol Şube Sorumluları Erdal Tiryaki ve Metin Yılmaz’ın da hazır bulunduğu törenle imzayı atan oyuncular yeni sezonda şampiyonluk hedefi olan İstanbul Mesudiyespor’un formasını giymekten dolayı mutlu olduklarını belirttiler.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam