reklam
reklam

Ataşehirgücü’nde Serdar Uçar yeniden başkanlığa seçildi

Eklenme Tarihi: 12 Temmuz 2021, Pazartesi - 01:15   Okunma Sayısı: 99941

 

İstanbul Ataşehir ilçesinin futboldaki temsilcilerinden Ataşehirgücüspor’un  Olağan Kongresi’nde önümüzdeki üç yıl boyunca  görev yapacak Yönetim Kurulu seçildi.

Ataşehirgücü Spor Kulübü Olağan Kurulu Kulüp tesislerinde yapılan ve kulübe üye 75 üyeden 59 üyenin katılımı ile gerçekleşen kongrede, 59 üyenin tamamının oyunu alan  ve tek aday olarak seçime giren Başkan Serdar Uçar ve yönetimi oy birliği ile seçilmiş oldular. Yapılan kongre Pandemi kurallarına uygun olarak yapılırken, kongrede tüm üyelerin güvenoyunu alan Serdar Uçar yeniden Ataşehirgücü Başkanlığına seçildi.

Ataşehirgücü Spor Kulübü  Başkanı Serdar Uçar “Şimdi hedefimiz bu 3 yıllık süreçte takımın başarılı olmasının yanında bir tesise de sahip olmaktır.”

Ataşehirgücü Spor Kulübü  Başkanı Serdar Uçar seçim sonrası üyelere teşekkür konuşmasından sonra camia ya seslenerek “ 2014 yılında kurularak bu sürece kadar takımın çok iyi bir şekilde tüm kategorilerde müsabakalara katılım sağlamıştır. Bu yeni yönetimin, hedeflerinin takımı daha ilerilere taşımak olduğu bunu güçlü yönetimle ve tesisleşmeyle gerçekleşebileceği çok tecrübeli hocalara sahip olduklarını şimdi son olarak bu 3 yıllık süreçte takımın başarılı olmasının yanında bir tesise de sahip olmaya çalışacağız “ dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam