reklam
reklam

Dragos Su Sporları İskelesi İçin Geri Sayıma Geçildi

Eklenme Tarihi: 18 Mayıs 2021, Salı - 11:27   Okunma Sayısı: 87328
Uzun bir süredir çalışmaları devam eden İstanbul Kartal ilçesi Orhantepe Mahallesi Dragos sahilindeki Kartal Belediyesi tarafından yapılan Dragos Su Sporları İskelesi’nin yapım sürecinde son aşamaya gelindi.

İstanbul’un en güzel sahil şeritlerinden birine sahip olan Kartal’da , her yaştan vatandaşın su sporları yapabilmesine olanak tanıyacak olan proje tamamlandığında, sadece Kartal değil aynı zamanda tüm İstanbul en yeni ve en gözde su sporları merkezlerinden birine kavuşacak.

Kartal- Dragos Su Sporları İskelesi; kürek, yüzme, yelken, kano başta olmak üzere birçok su sporları branşlarında vatandaşlara hizmet verecek. Tesis, aynı zamanda Kartal’daki su sporları kulüpleri tarafından da kullanılabilecek.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel “Dragos Su Sporları İskelemizi, bu yaz itibari ile komşularımızın hizmetine sunacağız. Merkezimiz açıldığında; 7’den 77’ye tüm Kartallılara hizmet verecek. Tesisimiz ile Kartal’da spor bilincini ve aktivitelerini artıracağız.”

Merkezi ziyaret ederek çalışmaların son durumu ile alakalı incelemelerde bulunan ve ekiplerden bilgi alan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de su sporları merkezinin açılış günü ile ilgili müjdeyi vererek bu yaz itibari ile hizmete açılacağını duyurdu.

Yüksel, “Dragos Su Sporları İskelemizi, bu yaz itibari ile komşularımızın hizmetine sunacağız. Merkezimiz açıldığında; 7’den 77’ye tüm Kartallılara hizmet verecek. Genç, yaşlı, çoluk çocuk tüm komşularımızın su sporlarının farklı alanlarında yer alabilecekleri bir merkez olacak burası. Tesisimiz ile Kartal’da spor bilincini ve aktivitelerini artıracağız.” dedi.

Merkezde Çocuklar da Unutulmadı

Dragos Su Sporları İskelesi'nde çalışmalar da tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalarda son olarak iskeleler kurulurken, kayıkhane yapımına geçildi. Proje tamamlandığında yetişkinlerin yanı sıra çocukların da keyifle kullanabileceği bir tesis olacak. Merkezde çocuklara su sporları eğitimleri de verilecek.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YİĞİT CİGERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam