reklam
reklam

Göktürk Demir yeniden Beykoz 1908’de

Eklenme Tarihi: 13 Mayıs 2021, Perşembe - 12:17   Okunma Sayısı: 114359
Bölgesel Amatör Ligi İstanbul temsilcilerinden Beykoz 1908’de transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Sarı-Siyahlılar eski futbolcularından Göktürk Demir ile anlaşmaya varırken, deneyimli oyuncu son oynanan SK Pelican karşılaşmasında da sahada yerini alarak, takımla ilk maçına çıktı.

Göktürk Demir Hakkında

1994 doğumlu Göktürk Demir, futbola Bodrum Gündoğan Kulübünde 2005 yılında adım attıktan sonra Beşiktaş Altyapısına transfer edilmiş ardından Dikilitaş forması giymişti. Dudulluspor, Bodrumspor, takımlarında oynadıktan sonra Beykoz 1908 A.Ş. Takımına 2014-15 Sezonunda dâhil olan Demir, sonrasında Paşabahçespor takımında görev yaptı. Daha sonra Zonguldak Bal Ligi Takımlarından Devrek Belediyspor’a transfer olduktan sonra bir sonraki adresi Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor olan Göktürk Demir geçen sezon ikinci transfer döneminde Beykoz 1908’e geri döndü.

Başarılı defans oyuncusunun kariyerinde 29 BAL maçı bulunmakta.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam