reklam
reklam

Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Ailesi Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’nu Unutmadı

Eklenme Tarihi: 7 Nisan 2021, Çarşamba - 16:55   Okunma Sayısı: 112770

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Dâhiliye Profesörü Cemil Taşçıoğlu geçen yıl yakalandığı Koronavirüsünden kurtulamayarak 1 Nisan 2020’de 67 yaşında aramızdan ayrılmıştı. Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde görev yapan meslektaşları da Taşçıoğlu’nu ve salgın nedeniyle yaşamını yitiren sağlık çalışanlarını hastane bahçesinde düzenledikleri anma töreni ile andılar. Bir dakikalık saygı duruşu ve anma töreninin ardından ise İstiklal Marşı okundu.

“Dâhiliye Profesörü Cemil Taşçıoğlu’nun fedakâr çalışmalarını anlatmaya sayfalar yetmez.”

Meslektaşları onun hizmetlerini anlatan konuşmalar yaptı. Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Dekanı Prof. Dr. Selim Nalbant’ın da katıldığı anma töreninde meslektaşları, “İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dâhiliye Profesörü Cemil Taşçıoğlu’nun fedakâr çalışmalarını anlatmaya sayfalar yetmez, hastalarının tedavisi için bizler gibi gece gündüz demeden fedakarca uğraş veren meslektaşımız Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’nu, ve salgında vefat eden tüm fedakar sağlık çalışanlarımızı da rahmet ve saygı ile anıyoruz” mesajını verdiler .

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam