reklam
reklam

MHP Tuzla’nın Kadın Kolları Başkanı Değişti

Eklenme Tarihi: 27 Aralık 2020, Pazar - 11:01   Okunma Sayısı: 127152
Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı’nın Kadın Kolları Başkanlığında nöbet değişimi yaşandı. MHP Tuzla’da İlçe Başkanı Erdem Doğruer, sosyal medyadan yaptığı bir duyuru ile İlçe Kadın Kolları Başkanı’nın değiştiğini açıkladı.

MHP Tuzla İlçe Başkanı Doğruer MHP Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanlığına gelen Münevver Esma Bayramoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi

MHP Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Kaya’nın yerine Münevver Esma Bayramoğlu’nun getirildiğini açıklayan Doğruer, “İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sn. Dilek Kaya, sağlık sorunları nedeni ile görevinden ayrılmış, yerine Sn. Münevver Esma Bayramoğlu atanmıştır. Geleceğiz; hem de çok yakında... Issız sokakların kaldırımlarından yankılanan ayak seslerimizden, en müreffeh semtlerinizde bile yankılanacak marşlarımızdan anlayacaksınız geldiğimizi. Artık yeni bir öykünün başlangıcı, yeni bir türkünün sancısıdır yürüyüşümüz. Yani; mazimizi bir coşkun küheylan, öfkemizi de kamçı eyleyip doludizgin geliyoruz” mesajıyla Münevver Esma Bayramoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam