reklam
reklam

Konya'da 19 zanlı FETÖ'den tutuklandı

Eklenme Tarihi: 11 Ekim 2016, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 141635

KONYA

Konya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 41 zanlıdan 19'u tutuklandı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığının örgüte finans sağlayan ve örgüt faaliyetlerine iştirak edenlere yönelik başlattığı soruşturma kapsamında FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu iddiasıyla aranan 6 kişinin daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 41'e yükseldi.

Şüphelilerden 2'si emniyetteki işlemlerinini ardından 6'sı savcılıkça salıverildi. Adliyeye sevk edilen 33 zanlıdan 19'u tutuklandı, 14'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Konya'da FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında 4 Ağustos'ta haklarında gözaltı kararı verilen, aralarında 21 askerin bulunduğu 56 kişi gözaltına alınmıştı. Askerlerin 21'i de tutuklanmıştı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam