reklam
reklam

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu Ümraniye’de partililerle bir araya geldi

Eklenme Tarihi: 12 Kasım 2020, Perşembe - 12:31   Okunma Sayısı: 85158
İYİ Parti İstanbul Eğitim Politikaları Başkanlığı’nın düzenlediği Siyaset Akademisi Eğitim Semineri, İstanbul’un Ümraniye ilçesinde gerçekleşti. İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı seminere ilgi yoğun olurken, seminer pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşti.

İYİ Parti İstanbul İl Sekreteri Yücel Coşkun ” İYİ Parti’nin vizyonu, misyonu, gelecek tasavvuru, iktidardan ne beklediği, iktidara gelirse neler yapacağı, teşkilat yapımızın nasıl olması gerektiği konusunda bir eğitim programına başladık.”

Seminerin içeriği ile ilgili bilgi veren İYİ Parti İstanbul İl Sekreteri Yücel Coşkun: “Partimize ilgi duyan vatandaşlarımızın soruları oluyor. Bu sorular ekonomiye, hukuka ve teşkilat yapılarımıza dair olabiliyor. Bazı parti mensuplarımızın da bazen sorulara cevap verememe durumları olabiliyor. Hem bu sorulara cevap verebilmek hem de teşkilat içerisinde diğer ilçelerin birbirleriyle kaynaşmalarını sağlayabilmek için; aynı zamanda İYİ Parti’nin vizyonu, misyonu, gelecek tasavvuru, iktidardan ne beklediği, iktidara gelirse neler yapacağı, teşkilat yapımızın nasıl olması gerektiği konusunda bir eğitim programına başladık. Bu programımız 31 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında dört hafta boyunca devam edecek.” Dedi.

“İleride bunu daha büyük katılımlarla partimizin üyelerine kadar indireceğimiz bir sistem çerçevesinde yapıyoruz. “

Seminere gelen taleplerin kendilerini memnun ettiğini belirten Coşkun sözlerine söyle devam etti;

“Birinci olarak teşkilat eğitimi toplantısı yapılacak. Burada Başkanlık Divanı dediğimiz ekipleri anlatıyoruz. İstanbul’da bu toplantılara başvuran yaklaşık 700 kişi var. Pandemi dolayısı ile ancak 400 civarı kişiye eğitim verebiliyoruz. Diğer grubu da tüm ilçe birimleri ve hatta mahalle başkanlarına kadar dâhil edip yapacağız. İleride bunu daha büyük katılımlarla partimizin üyelerine kadar indireceğimiz bir sistem çerçevesinde yapıyoruz. Pandemi kurallarına çok dikkat ediyoruz. Geri dönüşler çok iyi. Programa katılan konuşmacı ve katılımcılar ile alakalı da bir anket uyguluyoruz. Elektronik ortamda yaptığımız bu anket sayesinde her eğitimcinin konuya hâkimiyetini, anlatımını, akıcılığını, sorulan sorulara cevap vermesini, kendini ifade edebilme seviyesini ölçüyoruz. Analizler yapıp eksik gördüğümüz konuları tespit ediyoruz. Vatana millete hayırlı olsun” dedi.

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam “İlgi çok fazla. Katılımcıların memnuniyeti had safhada. Bu da beni çok mutlu ediyor”

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam da Eğitim semineri hakkında şunları söyledi; “Dört periyot halinde düzenlenen bir eğitim programımız var. Daha çok parti içi programa ağılık verildi. Sosyal medyada son zamanlarda konu edilen meselelerle ilgili işin muhatapları teşkilat içini bilgilendirdi. Çok da faydalı oldu. İlgi çok fazla. Katılımcıların memnuniyeti had safhada. Bu da beni çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu “Eğitim çalışmalarında yaptığımız iş aslında memleketi yönetme hazırlığıdır. İnşallah yarınlarımız adına, devletimiz ve milletimiz adına, güçlü gelecek inşa etmek adına bu tür faaliyetler milletle ahitleşmek hazırlığında olan kadronun ön hazırlığıdır.”

Seminerde partililer ile bir araya gelen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu hem seminer hem de ülke gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ağıralioğlu, “Partimiz memleket hizmetini teslim almak için bu faaliyetlerle sorumluluğunu, yol arkadaşlığını, bütün detayları planlamaya gayret ediyor. Eğitim çalışmalarında yaptığımız iş aslında memleketi yönetme hazırlığıdır. Bu hazırlık etrafında biz bugün Ümraniye’de memleketin yönetimini teslim alacak bir siyasi kadronun mayalanma sürecini birlikte yoğurmaya çalışıyoruz. İnşallah yarınlarımız adına, devletimiz ve milletimiz adına, güçlü gelecek inşa etmek adına bu tür faaliyetler milletle ahitleşmek hazırlığında olan kadronun ön hazırlığıdır. Hasbihal güzel geçiyor. Aslında memleketin yarınlarını inşa edecek kadroların saflarını sıklaştırması, şuurunu berraklaştırması, iradesini bileylemesi anlamına gelir. Bugün burada daha da kuvvetlenmiş olarak çıktık. Daha kararlı hale geldik. Sorumluluğumuzu birbirimize heceleyerek çıktık. İnşallah güzel günler görürüz. Biz isimlerin bize yetmediği bir partiyiz. Eğer isimler yetseydi Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ismi memlekete yeterdi. AK Parti memlekette ne adalet ne de kalkınma bıraktı. Dolayısı ile isimler değil yapılan işler partilerin itibarıdır. İYİ Parti ismiyle müsemma olmaya çalışıyor” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: TUĞBA YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam