reklam
reklam

CHP Kartal Kadın Kolları İlçe Başkanlığına Birgül Karababa Seçildi

Eklenme Tarihi: 30 Ekim 2020, Cuma - 10:12   Okunma Sayısı: 237130
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal Kadın Kolları Başkanı Nejla Erdem’in CHP Kadın Kolları MYK üyeliğine seçilmesi sonucunda mevcut yönetim kurulu, yapılan oylamada yeni başkanı seçti

Yapılan oylamada CHP Kartal Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Birgül Karababa CHP Kartal Kadın Kolları İlçe Başkanlığına seçildi.

Göreve başlayan Karababa görevi geçtiğimiz günlerde teslim aldı. CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Birgül Karababa törende daha önce bu görevi üslenen Nejla Erdem’e ve CHP Kartal Kadın Kolları üyelerine teşekkürlerini iletti. Karababa bundan sonraki süreçte de CHP’yi Kartal, İstanbul ve Türkiye genelinde daha ileriye götürmek olduklarını belirterek bu hedefleri için çok daha güçlü ve azimle çalışacaklarını söyledi.

Biz de gazetemiz olarak CHP Kartal Kadın Kolları İlçe Başkanlığına seçilen Birgül Karababa’ya başarılar diliyoruz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam