reklam
reklam

İSMEK Kartal’a Yeni Kurs Merkezleri Açmaya Hazırlanıyor

Eklenme Tarihi: 5 Eylül 2020, Cumartesi - 13:03   Okunma Sayısı: 115670
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (İSMEK) Genel Müdürü Erkan Duyar, geçtiğimiz günlerde Kartal Belediyesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, İSMEK Genel Müdürü Erkan Duyar ile ilçedeki kültür merkezlerini gezerek, oluşturulacak yeni kurs merkezleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Yeni merkezlerin açılmasıyla Kartallılar, mesleki becerilerini geliştirebilecek eğitimler ile sanat eğitimlerinin yanı sıra, seminerler, sergiler, sempozyumlar, yayınlar vb. faaliyetlerden daha fazla faydalanabilecekler

Kartal’daki kurs merkezlerinin sayısını çoğaltmak için gerçekleştirilecek ortak çalışmalar kapsamında Genel Müdür Erkan Duyar, çalışmaların ilk adımı olarak Kartal Belediye Başkanı Adem Uçar ile birlikte kültür merkezlerini gezerek incelemelerde bulundu.

Söz konusu çalışmalar tamamlandığında Kartallılar, mesleki becerilerini geliştirebilecek eğitimler ile sanat eğitimlerinin yanı sıra, seminerler, sergiler, sempozyumlar, yayınlar vb. faaliyetlerden daha fazla faydalanma imkânı yakalayabilecek.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam