reklam
reklam

Maltepespor Eski Yöneticisi Mirza Tek’in Acı Günü

Eklenme Tarihi: 29 Haziran 2018, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 184951

Maltepe ilçesinin sevilen iş insanlarından olan Tekma İnşaat yönetim  kurulu başkanlığını yürüten  ve uzun süre boyunca  da Maltepespor  Eski Başkan Yardımcığı görevini üslenen Mirza Tek’in annesi Azize Tek geçirdiği rahatsızlığın sonucunda 82 yaşında vefat etti. 

Azize Tek,  önceki gün Kartal Cevizli Zeytinlik Camiinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Sultanbeyli Osmangazi Mezarlığına defnedildi ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı. 

Mirza Tek’i bu acılı günde Maltepespor’un eski başkanı Cahit Durhan  MASİAD başkanı Cem Karatepe, Maltepe Giresunlular Derneği Başkanı Erdi Akşen, Yeşiller Mobilya ‘nın sahibi Şeref Özdemir, Yusuf Polat, Maltepespor yöneticieri Mehmet Mikdat Erol ve Tayfun Köselerden de üzüntülü aileyi bir an olsun  yalnız bırakmadılar. Cenazede Tek ailesi  annelerini kaybettiği için oldukça üzgünlerdi.

Bizde gazete olarak Mirza Tek ‘e sabır  ve baş sağlığı dileklerimizi iletirken, merhume annesine de Allah’tan rahmet dileriz. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam