reklam
reklam

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz Cumhuriyet Mahallesi Halkıyla Biraraya Geldi

Eklenme Tarihi: 10 Nisan 2018, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 138356

İSTANBUL

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz bir süredir devam ettiği mahalle ziyaretlerine Cumhuriyet Mahallesi’deki esnaf ve vatandaşlarla yaptığı ziyaretlerle devam etti. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bu ziyareti  gazete adına takip etme şansına eriştik. Gerçekten de mahallelilerin  Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e ilgisi vardı. Hem de beklenti ve talepleri vardı. Bir mahalleli;  yakınındaki inşaat çalışmaları yüzünden olan rahatsızlığını iletirken, bir diğeri de çocuğunu Kartal Belediyesinin 14 mahalleye kurduğu ve yoğun ilgiyle karşılanan kreşe  yazdırabilmek için belediye personelinden bilgi alıyordu.

Bir esnafımız da yaşadıkları sorunları Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e ve beraberindekilere şu sözle dile getiriyordu “ Esnaf olmak bu cağda çok zor hale geldi. Sizden beklentimiz esnafımıza sahip çıkmanız. “ Kartal Belediye Başkanı Öz de esnaflarla uzun uzun sohbet etti ve dertlerini dinledi. Altınok Öz’e ziyaret boyunca Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve partisinin ilce örgütü de katıldı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz  “Kartal Halkını Ranta Teslim Etmedik. Kentin bugünü ve geleceği ile ilgili düşüncelerini çok önemsiyoruz. İnanıyorum ki 2009’dan bu yana halkımızın lehine olan değişim ve gelişim, tüm hızıyla devam edecek. ”

Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen ve bol bol fotoğraf çektiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ise burada  ziyaeti hakkında bir açıklamada bulundu ve şunları söyledi ; “Bugün Cumhuriyet Mahallesi’nde, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ile birlikte esnafımızı ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldik. Tek tek ellerini sıktık, hatırlarını sorduk ve sorunlarını dinledik. Eksiklerini ve isteklerini not aldık. 2009’da göreve geldiğimizde Kartal’da sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağımızı söyleşmiştik. Sosyal devlet anlayışımızın gereğini yaparak, halkımızın sorunlarını tek tek dinleyeceğimizi söylemiştik. 2009’dan beri de bunu gerçekleştiriyoruz. Kartal halkını ranta teslim etmedik. Kentin bugünü ve geleceği ile ilgili düşüncelerini çok önemsiyoruz. İnanıyorum ki 2009’dan bu yana halkımızın lehine olan değişim ve gelişim, tüm hızıyla devam edecek.” 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam