reklam
reklam

Maltepe Zabıtası son 4 senede 41 bin 963 şikayeti sonuçlandırdı

Eklenme Tarihi: 23 Ocak 2018, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 142650

İSTANBUL

Bu  dikkat çekici veri Maltepe Belediyesi tarafından açıklandı. Son yıllarda ilçelerde görülen zabıta memurlarına şikayet yağması konusunun bir yansıması da Maltepe’de görülüyor. Belediyenin açıkladığı rakamlar bununla da sınırlı değil! Rakamlara göre;  sadece son  4 sene içerisinde  zabıta memurlarınca 3 bin 196 işyeri denetlendi, bin 491 ruhsatsız işyeri tespit edildi ve 944 işyeri de  mühürlenmiş oldu. Ayrıca 24 bin 10 seyyar satıcı denetlenirken, 11 bin 246 dilenci hakkında yasal işlem yapıldı, eksiklikleri bulunan 4 bin 741 işletmeye de ceza yazıldı. 

Maltepe Belediye Başkanı Kılıç; Zaman zaman sabahın erken saatlerinde bilhassa ekmek fırınlarını denetledim ve denetlemeye devam ediyorum.

Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ise zabıtanın denetimlerin arttırıldığını kaydetti ve çalışmalarını giderek daha aktifleştirdiğini söyledi. Kılıç konuşmasında “Özellikle okul önlerine koyduğumuz trafik zabıtalarıyla, çocuklarımızı tehlikelerden korumaya çalıştık. Ayrıca Girne mahallemize pazar açtığımız gibi Bağlarbaşı mahallemizde de kapalı pazar alanımızı kurduk. Denetimlerimizi sıklaştırarak, halkın sağlıyla oynayan işletmelere göz açtırmadık. Zaman zaman sabahın erken saatlerinde bilhassa ekmek fırınlarını denetledim ve denetlemeye devam ediyorum. Her şey güzel Maltepemiz için” diyerek denetimlerin daha da sıkılaşacağının mesajını verdi. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam