reklam
reklam

AK Parti Maltepe’de olağan danışma kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Eklenme Tarihi: 26 Aralık 2017, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 196231

İSTANBUL

Maltepe AK Parti İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Aralık ayı toplantısı İdealtepe’de gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya, AK Parti Maltepe İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ve İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Şengül Karslı’nın yanı sıra çok sayıda partili katıldı. 

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Av. Ümit Çoban; ” 2019 yerel seçimlerinde Maltepe'nin hak ettiği  hizmeti alabilmesi için “AK Kadrolara “ ihtiyaç var.”

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Avukat Ümit Çoban 8 buçuk yıldan bu yana Cumhuriyet Halk Partili belediye tarafından yönetilen Maltepe'nin hizmetlerden mahrum kaldığını , yapılacak olan 2019 yerel seçimlerinde Maltepe'nin hak ettiği  hizmeti alabilmesi için “AK Kadrolara “ ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Çevredeki bazı ilçelerden de örnek veren AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Avukat Ümit Çoban ise  Üsküdar Belediyesi'nin  herhangi bir borcu olmadığını ve binlerce insana istihdam sağladığını ifade ederek konuşmasına şöyle devam etti.

 “Haksızlık karşısında din,dil,milliyet ayrımı yapmadan halkın sesi olan bir liderimiz var. Liderimizin arkadaşından yürümekten onur duyuyoruz. Bizler sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Maltepe’de üye sayımız 49 bin civarındaydı. Sizlerin gece gündüz çalışması sayesinde 65 bine ulaştı. 100 bin üye hedefimiz var

Yaklaşık 8 buçuk yıldan bu yana CHP'li belediye tarafından yönetilen Maltepe'de Elle tutulur gözle görülür bir yatırım yapılmış değil Maltepe'nin bu yönetimden kurtularak hizmet alması için AK Partili kadrolara ihtiyaç vardır belediyeciliğin nasıl yapıldığını göstermek için 2019 seçimlerinde Maltepe'ye Ak kadroların yönetmesi için tüm gücümüzle çalışacağız.

Bir önceki dönem meclis üyelerimizin çalışmaları neticesinde Mustafa Zengin ile ilgili iki üç gün önce görevi kötüye kullanmaktan 1 yıl 3 ay bir mahkumiyet ortaya çıktı. Bunlar bir tarafa Maltepe’de gözle görülür bir hizmeti şimdiye kadar göremedik. Önümüzdeki belediye seçimlerinde Maltepe halkı bir karar verecek. Esenyurt Belediyemiz var, geçen sene  10 Aralık’ta toplu açılış töreni gerçekleştirdi. Belediye Başkanımız görevde kaldığı süre içerisinde 15 tane okulu yaparak Milli Eğitime devrettiğini, bunun yanında 10 adet kültür Merkezi, 9 tane sağlık ocağı, 22 camii, 12 kuran kursu ve bunlara benzer onlarca eserin olduğu 111 eserin açılışını gerçekleştirdiler.

Şimdi orası Ak Partili bir belediye 2 buçuk yıl içerisinde yapılanlar ortada. Maltepe’de ise 5 yılı önceki dönem ve 3 buçuk yılı yeni dönem olmak üzere 8 buçuk yıl içerisinde belediyenin bir okul yaptığını duymadık.Yada okul bahçesi yaptığını veya boyadığını da duymadık. Maltepe halkı hizmetten mahrum 8 buçuk yıl geçirdi.Önümüzde ki belediye seçimlerinde  halkımız bir karar verecek. ya hizmetten yana yada ben hizmet istemiyorum, fikri olarak falan partiyi destekliyorum diyecek ve hizmetten mahrum bir şekilde hayatına devam edecek” 

Toplantı daha sonra Aralık ayı gündemi ve hizmetleri okunduktan sonra bitti ve toplu fotoğraflar çektirildi. 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam