reklam
reklam

UEFA'DA TÜRK GECESİ

Köşe Yazarı: UTKU ERYILMAZ   Eklenme Tarihi: 21 Ağustos 2023, Pazartesi - 09:35   Okunma Sayısı: 106111

kusura bakmayın!

Bu hafta da UEFA'da dörtte dört yaparak ülke puan sıralamasında sıralamasını yükselttik ve böyle giderse tekrar UEFA'da bizi beş takımın temsil ettiği eski günlere umarım döneriz.Carsamba günü Galatasaray müthiş galibiyet elde etti,bu akşamda Fenerbahce Maribor karşısında,Beşiktaş Neftçi karşısında,Adana Demirspor ise Osijek'e kaybetse de toplam da 4-7'lik skor ile turu geçti.

Fenerbahçe maçına gelirsek Fenerbahçe maçında yakılan pankartta dolayı çıkan olaylar oldukça üzücü ve Fenerbahçe kulübü Maribor taraftarları ile ilgili soruşturma açılması için mücadele edecek,ayrıca bu macta olaydan sonra Fenerbahçe taraftarlarının dışarı çıkarılması adaletsizlikdi.Maca gelecek olursak Fenerbahçe Irfancan ile oldukça güzel oynadı ve yaşanan olaya rağmen farklı almasını bildi.

Adana Demirspor maçına gelecek olursak Osijek kendi liginin ikinci takımı ve zor bir rakiptir.Rakip defansa çekilerek taraftarının da desteğiyle baskı uyguladı ve maci aldi ancak Adana’da 5-1 kazandıkları için turu geçtiler.

Beşiktaş’a gelecek olursak Neftçi maçını pek izlemedim ama güzel bir galibiyetle turu geçtiler,Beşiktaş’ıda tebrik ediyoruz.

Galatasaray’a gelecek olursak Şampiyonlar Ligi’nde elde edilen galibiyet ile yine ülke puanımız büyük katkısı oldu ben bütün takımlarımızın tebrik ediyorum.

En kötü günümüz dörtte dört turu geçmekle olsun Sağlıcakla kalın.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam