reklam
reklam

İYİLİK

Köşe Yazarı: EMİNE KALYON AVCI   Eklenme Tarihi: 30 Mart 2023, Perşembe - 23:45   Okunma Sayısı: 25467

İnsanların beyninde güzel insan kimliği oluşturarak ömrümüzü geçirmek en güzeli olsa gerektir. Hani sema da güzel seda bırakmak diye tarif edilmişti bu.Yeryüzünde hayatımız boyunca yaptıklarımız çok önemlidir. Konuşmaktan çok, davranışlar ölçü olur. Herkes bilir ama herkes
bildiğini yapmaz. Burada yapan kazanır.İnsanların ölçülü olarak hayatlarını idame ettirmeleri ve dost sayısının çok olması güzel insan olduğunun ispatıdır.İnsanlar konuşmalarda, davranışlarda sıkıntılı ve bolluk zamanlarında her zaman yanlarında olabilen insanlar aranan kişilerdir.Yokluğu hemen anlaşılır varlığı hissedilir. Çünkü sıradan birisi değildir. Çevresinde insanların sevilen biri olmak çokta kolay olmasa gerektir. Hele güzel insan denmek kadar kendi dünyasını olgun- laştıran kişilere birçoğumuz imreniriz. Her iyilik ya- panda güzel insan olamaz. Öyle ki parayla insanlara güzel insan dedirtmemiz mümkün olmaz.

Kişinin yaptıklarıyla, çalışmalarıyla ve de niyetini daima kişisellikten çıkartıp, toplumun derdiyle veya kimsesizlerin kimsesi olmakla olur.Hasta olmasa da hasta olan arkadaşının hastalığı kendisini hasta olmuş kadar kendisini etkiliyorsa bu insan sevilmez mi?Hastaneye gittiniz, yol yordam bilmiyorsunuz. Kendi başınıza girişi çıkışı sonuçlandırmanız imkân- sız.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam