reklam
reklam

GALATASARAY BASKETBOL DÜŞME TEHLİKESİNDE!

Köşe Yazarı: UTKU ERYILMAZ   Eklenme Tarihi: 27 Mart 2023, Pazartesi - 15:32   Okunma Sayısı: 214986

İyi günler saygıdeğer okurlarım!Tez çalışmaların- dan dolayı pek ilgilene- memiştim ancak şimdi sizlerle sık sık birarada ola- cağım!

Galatasaray basketbol maalesef tarihinin en kötü sezonunu geçirerek küme düşme potasına girdi.Türk Telekom maçı ile beraber yenilgi serisine girerek düşme hattına kadar geriledi. FIBA Şampiyonlar Ligi'nde de gereken başarıyı gösteremeyerek elendiler.Galatasaray basketbolun bu kötü gidişatını sebebi koç Andreas Pistolistir.Bu yıl aldığı transfer- ler,özellikle Sadık kabaca hiç iyi bir performans sergilemiyor,savunmada topları kaptırıyor.Erdem Bey’in Andreas Pistolis’i yollatması gerekiyor. An- dreas Pistolis türk basketbolunu iyi okuyabilen birisi değil.kim getirilmeli derseniz ligde pek çok başarılı koç var.Orhun Ene getirilmeli.Tofaş maçı ile takım çıkış yaptı ama o maçta da Tofaş kötü oynadı,To- faş’ta da bence Orhun Ene’ye karşı oyun yapılıyor.

Aynı şekilde Beşiktaş’ta küme düşme hattından Galatasaray kurtulursa Beşiktaş küme düşebilir böyle bir tehlikeli durum var.

Ben her iki takımında sezon sonunda kümede kala- cağını,Galatasaray’ında hakkettiği yere geleceğini inanıyorum Saygılarımla...

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam