reklam
reklam

BAL'da şampiyon İshaklıspor

Eklenme Tarihi: 25 Mayıs 2024, Cumartesi - 02:12   Okunma Sayısı: 58757
Bölgesel Amatör Ligin son haftasına aynı puanla giren iki takımdan Beylikdüzü deplasmanda Yeni Ufukspor'a yenilirken, evinde İnkilapspor'u mağlup eden Beykoz İshaklı şampiyon olarak 3.Lig'e yükseldi.

Bölgesel Amatör Lig'de heyecanı 30. ve son hafta maçlarıyla tamamlandı. Toplam 16 İstanbul takımının mücadele ettiği 1.grupta, son haftaya puan, puana giren Beykoz İshaklı ve Beylikdüzü'nün nefesleri kesen mücadelesinden üstün çıkan Beykoz temsilcisi oldu. Bölgesel Amatör Ligi'nin son haftasına aynı puanla giren iki takımdan Beylikdüzü deplasmanda Yeni Ufukspor'a yenilirken, evinde İnkilapspor'u mağlup eden Beykoz İshaklı şampiyon olarak 3.Lig'e yükseldi. Beykoz İshaklıspor'un 29.hafta Kartalspor ile berabere kalmasıyla son haftaya Beykoz İshaklı ve Beylikdüzü 64'er puanla girdiler. İki takımın da son hafta maçını kazanması halinde aralarında oynadıkları maçlarda birbirlerine 3-2'lik skorlarla üstünlük sağladığı için şampiyon iki takım arasında sezon sonu oynanacak baraj maçından sonra belli olacaktı. Ancak Beylikdüzü deplasmanda küme düşmesi kesinleşen Yeni Ufukspor karşısında ummadığı bir yenilgi aldı. Beykoz İshaklıspor ise işini şansa bırakmadı ve evindeki son maçında İnkilapspor'u 2-0 yendi. Böylece bordo-mavililer 3 puan farkla BAL Ligi 1.grubun şampiyonu olarak TFF 3.Ligi'ne yükselen İstanbul takımı oldu. Gruptan düşecek son takımı belirleyecek maçlarda ise Sarıyer Yeni Mahallespor, Küçükçekmecespor karşısında kendisine gerekli bir puanı golsüz eşitlikle alınca, İstanbul Süper Amatör Ligi'ne düşen takım Anadolu FK oldu. İki takım sezonu 39'ar puanla tamamladılar. Ancak aralarındaki iki maçı da Sarıyer ekibi kazandığı için BAL Ligine tutunan taraf oldu.

BEYKOZ İSHAKLI - İNKİLAPSPOR: 2-0

Bölgesel Amatör Lig 1.grupta şampiyonluğun iki adayından biri olan Beykoz İshaklı evinde ilk devre 2-1 yenildiği İnkilapspor ile karşılaştı. Beykoz Stadındaki karşılaşmayı Eskişehir bölgesi hakemi Berkay Şenyel yönetirken, yardımcılıklarını Onur Akdağ ve Fatih Yeni yaptı. Teknik sorumlu Gökhan Buz idaresindeki ev sahibi Beykoz İshaklıspor maça; Nevzat, Muhammet Ali, Memet, Muhammet Çiçek, Mert, Ali Emre, Fırat, Arda, Onur, Deniz ve Yusuf ilk on biriyle çıktı. Teknik sorumlu Burak Dönmez yönetimindeki konuk takım İnkilapspor ise sahada; Recep, Ahmet, Anıl, İlker, Selçuk, Abdulkadir, Doğukan, Serhat, Emrah, Orhan, Yunus Emre dizilişi ile yer aldı. Karşılaşmanın 29.dakikasında Onur Karavuş'un pasıyla ceza sahasında topla buluşan Fırat Küçükgülmez, ev sahibi takımı öne geçiren golü attı. 44.dakikada yine Onur Karavuş'un asistiyle bu kez Deniz Pala topla buluştu. Golcü futbolcu attığı golle farkı ikiye çıkarttı. İlk yarıyı Beykoz İshaklı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda taraflar gol kaydında başarılı olamadı. İkinci 45 dakikada ve 11 dakikalık ilave sürede gol olmayınca, mücadeleyi Beykoz İshaklıspor ilk yarıda bulduğu iki golle 2-0 kazandı. Şampiyonluğu diğer adayı Beylikdüzü'nün mağlubiyet haberinin gelmesiyle, Beykoz İshaklılı futbolcular, taraftarlarıyla şampiyonluğu doyasıya kutladılar. BAL Ligi 1.grupta şampiyonluğa ulaşan Beykoz İshaklıspor, gelecek sezon TFF 3.Ligi'nde İstanbul'u temsil edecek.

 

 

YENİ UFUKSPOR - BEYLİKDÜZÜSPOR: 3-2

Bölgesel Amatör Lig 1.grupta şampiyonluğun adaylarından Beylikdüzü, Küçükçekmece deplasmanında BAL'dan düşmesi daha önce kesinleşen Yeni Ufukspor karşısına çıktı. Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadındaki karşılaşmayı İstanbul Bölge hakemi Mehmet Ali Şöhmelioğlu yönetirken, yardımcılıklarını Mesut Çerko ve Kerem Yıldız yaptı. Teknik sorumlu Murat Müftüoğlu idaresindeki Yeni Ufukspor sahaya Furkan, Kadircan, Elyasa, Uğur, Ege, Fikrethan, Ali Rıza, Furkan, Mustafa Uğur, Oğuz ve Yücel ilk on biriyle çıktı. Teknik sorumlu Yahya Aydın yönetimindeki konuk Beylikdüzüspor ise sahaya; Ali Karadeniz, Kaan, Furkan Şimşek, Emir, Melih, Ayberk, Ömer Kara, Hüseyin, Necmettin, Emre Azim ve Yusuf dizilişi ile çıktı.  Karşılaşmanın 12.dakikasında ev sahibi takım Yücel Önal'ın serbest vuruştan attığı golle öne geçti. İlk yarının sonuna eklenen 8 dakikalık ilave sürenin 3.dakikasında Yücel Önal ceza sahası dışından yaptığı vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak farkı ikiye çıkarttı. İlk yarıyı Yeni Ufukspor 2-0 önde kapattı. İkinci yarının 60.dakikasında Beylikdüzü'nün atağa kalkarken kendi sahasında kaptırdığı topla buluşan Emrullah Gül, akıl dolu bir pasla ceza sahası içinde ikinci yarı oyuna giren Apdullah Bekar'ı topla buluşturdu. Kaleci ile karşı, karşıya halan Apdullah farkı üçe çıkartan golü kaydetti. 69.dakikada Hüseyin Onur Kaçar sol kanattan ceza sahasına girer, girmez arka direkteki Alper Buğan'ı gördü. İkinci yarı oyuna giren Alper topu düzeltip kale sahası içinden yaptığı vuruşla farkı ikiye indirdi. 73'de Ozan Baş'ın ağlara doğru giden kafa vuruşunu Yeni Ufuk savunmasında Fikrethan İstemi elle kesince, maçın hakemi pozisyonu penaltı ve kırmızı kartla cezalandırdı. Atışı kullanan Furkan Şimşek top ağlara göndererek farkı bire indirdi. 76'da Yeni Ufukspor'dan Eyüp Eminanç yedek kulübesinde kırmızı kart görerek oyun alanının dışında kaldı. Kalan sürede ve oyunun sonuna eklenen 7 dakikalık ilave sürede başka gol olmayınca, Yeni Ufukspor maçı 3-2 kazanarak, Beylikdüzüspor'un şampiyonluk hayallerine son verdi.

İSTANBUL ANADOLU FK - ŞİLE YILDIZSPOR: 4-0

Bölgesel Amatör Lig 1.grupta kümede kalma mücadelesi veren Anadolu FK evinde geçen hafta lige tutunarak son haftaya rahat giren Şile Yıldızspor ile karşılaştı. Maltepe Gülsuyu Asım Kara Stadındaki karşılaşmayı Kırklareli Bölgesi hakemi Ahmet Mert Sarı yönetirken, yardımcılıklarını Kenan Gürsel ve Taha Berke El yaptı. Teknik sorumlu Atakan Gültekin idaresindeki ev sahibi Anadolu FK sahaya; Mert, Oğuzhan, Saffet, Muhammed, Elmas Furkan, Köksal, Yılmaz, Yusuf, Yunus Emre, Furkan Er ve Çağatay ilk on biriyle başladı. Teknik sorumlu Fevzi Koca yönetimindeki konuk Şile Yıldızspor ise maçta Semih, Başar, Ömer Faruk, Ömer Salihoğlu, Oğuzhan, Göktuğ, Kerem, Mert Samed, Furkan Külekçi, Yunus, Emre düzeniyle yer aldı. BAL Ligi'nde kalabilmesi için kazanmasının yanı sıra, Sarıyer Yeni Mahallespor'un kaybetmesi gerekiyordu. O yüzden gözler sahada, kulaklar Sarıyer Yeni Mahallespor-Küçükçekmece maçından gelecek skor haberindeydi. İlk yarıda taraflar gol kaydında başarılı olamayınca, soyunma odasına golsüz eşitlikle gittiler. İkinci yarının 52.dakikasında ev sahibi takımın kazandığı penaltı vuruşunu Furkan Er gole çevirince, ev sahibi takım öne geçti. 69.dakikada Furkan farkı ikiye çıkartırken, 74'de hat-trick yaparak skoru 3-0'a taşıdı. 78.dakikada Köksal Yedek attığı golle skoru belirledi. Maçı 4-0 kazanan Anadolu FK, Sarıyer Yeni Mahallespor'un bir puan almasıyla İstanbul Süper Amatör Ligine düşen ekip oldu.

SARIYER YENİ MAHALLESPOR - KÜÇÜKÇEKMECESPOR: 0-0

Bölgesel Amatör Lig 1.grupta kümede kalma hesapları yapan Sarıyer Yeni Mahalle en az bir puan alması gereken maçta evinde Küçükçekmecespor ile karşılaştı. Sarıyer Belediye Çayırbaşı Stadındaki karşılaşmayı Uşak bölgesi hakemi İlyas Uysal yaparken, yardımcılıklarını Özlem Balıkçı ve Buğra Doğhan yaptı. Teknik sorumlu Kenan Gönen idaresindeki ev sahibi Sarıyer Yeni Mahallespor sahaya Ethem, Can Kaplan, Turan, Alper, Berkan Nebi, Fahri Utku, Berk, Mert, Ender Emir, Berkin Taha ilk on biriyle çıktı. Teknik sorumlu Cenk Balkan yönetimindeki konuk Küçükçekmecespor ise maçta; Melikhan, Hüseyin, Suat, Fatih, Ahmet Emin, Muhammed Enes, Yiğit, Fatih, Halil Gürkan ve Kemal dizilişi ile yer aldı. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçerken, takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gittiler. İkinci yarı ise orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, ev sahibi Sarıyer Yeni Mahallespor topu kendinde tutarak zaman oynadı. Riske girmeyen kırmızı-yeşilliler kendilerine gerekli olan bir puanı alarak, BAL'daki ilk senelerinde lige tutunmayı başardı. Sarıyer Yeni Mahallespor ve Anadolu FK, BAL Ligini 39'ar puanla bitirdi. İki takım arasında oynanan iki maçı da Sarıyer Yeni Mahallespor kazandığı için kırmızı-yeşilliler ikili averajla ligde kalan taraf oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT İLTER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam