reklam
reklam

Kupa sahibini buldu

Eklenme Tarihi: 29 Mayıs 2017, Pazartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 158637

İSTANBUL

 Bu seneki turnuvaya 15 Temmuz Şehidi olan Ömer Halis Demir’in adı verildi. Şehitlerimizin şanına yakışır bir biçimde centilmenlik içerisinde turnuvanın Cumartesi gecesi Sultanbeyli Gerzeliler ile Kurtlu köyü final oynayarak 3-2 kutlu köyü kazanarak kupanın sahibi oldu ...Kendilerini tebrik ediyoruz.
Yaklaşık 3 yıl öncede yine birincilik kupasını alan kurtlu köyü bu senede ikinci kez kupayı aldı ..Final maçına onursal başkanlar  Sebahattin Sungur ve Kerametin Arpacı katıldı. Bu sene final maçının organizasyonda biraz eksik kaldığı gözlemlendi. Finalin gecesinde Siyad Genel Başkan Mehmet Kuru yaptığı konuşmada;  Şehit Ömer  HALİSDEMİR, futbol turnuvamızın finalini, birlik beraberlik kardeşlik içerisinde sona erdi, başta şampiyon kurtlu köyü takımımızı tebrik ediyorum, kutluyorum. Katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum...Sevgi ve saygılarımla’’ dedi. 
Siyad Spor komisyon Başkanı Musa Öztürk bir konuşma yaparak,
‘’Sevgili Sinoplu hemşerilerim siyad  Ömer  Halis Demir turnuvası futboluyla müzik şölenliyle geride kaldı. Şampiyon Kurtlu’lu köyümüzü kutluyorum ikinci olan Sultanbeyli Gerzeliler Derneğini kutluyorum, centilmen davranışıyla Sultanbeyli Türkeliler Derneğini kutluyorum. Turnuvaya katılan tüm dernek ve şube yöneticileri futbol oynayan gençlerimize ve  turnuva komisyonuna  teşekkür ediyorum. Genel merkez yönetimine teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan Sinoplu hemşerilerimize teşekkür ediyorum diye açıklama yaptı.. Biz de Musa Öztürk'ü bu güzel organizasyon için sorunsuz bir şekilde turnuvayı tamamladığı için teşekkür ederiz..

Editör: HALİME ŞAHİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam