reklam
reklam

Hem duyarlı, hem sağlıklı

Eklenme Tarihi: 11 Ekim 2023, Çarşamba - 13:13   Okunma Sayısı: 43978
"Çevreye duyarlı sağlıklı ev" mottosuyla konut sektörüne yeni bakış açısı kazandırmayı hedefleyen Zeray İnşaat'ın Dilasa Orman projesi görkemli bir lansman ile basına tanıtıldı.

Deneyimi ve standartları değiştiren proje anlayışıyla pek çok farklı alanda yaşam projeleri gerçekleştiren Zeray İnşaat, yenilikçi bakış açısı, toplam kalite ilkeleri, çevre ve insan yaşamına duyduğu sorumluluk bilincine bir yenisini daha ekledi. "Çevreye duyarlı sağlıklı ev" mottosuyla konut sektörüne yeni bakış açısı kazandırmayı hedefleyen Zeray İnşaat'ın Dilasa Orman projesi görkemli bir lansman ile basına tanıtıldı. Kocaeli'nin Başiskele ilçesindeki Zeray Dilasa Orman Satış Ofisi'nde yapılan tanıtım törenine, İstanbul ve Kocaeli'nden ulusal ve yerel kalabalık bir basın ordusu ile lansman dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Karşılama ve ikramın ardından projenin tanıtım toplantısına geçildi. Tanıtım toplantısında; Zeray A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray, Zeray İnşaat Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Aytül Ayhan ve Zeray Dilasa Orman Satış Müdürü Gonca Yaman proje ile ilgili bilgiler verdi.

Ağaçların her birini korumaya aldık

Dilasa Orman Projesinin, uzun uğraşlar neticesinde, 7 yıllık süreç sonunda, bugünkü halini aldığını söyleyen Zeray A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray, Zeray bayrağının dalgalanmasının tüm yatırımcılara güven verdiğini belirtti. Dilasa Orman Projesinin isminin, dinlendiren huzur veren manasına geldiğine dikkat çeken  Zeray A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray, ''Proje alanımızda iki Bağımsız Orman alanının bulunması, bizleri ilk günden beri heyecanlandıran başlıca husus oldu. Ağaçların her biri korumaya alınarak inşa faaliyetlerimizi sürdürüyoruz ve günün sonunda kat bahçelerinden ormana ulaşılabilen, doğa ile huzurun yakalandığı bir boyut kazanmış olacağız. Her projemizde ayrı bir yenilik geliştiriyoruz diyebilirim. Esil Kartepe projemizde Özel blok kavramı ile farklı kitleleri Zeray markası çatısı altında buluşturduk. Bahçe ile çatı dubleks katlarında daireye özel havuz ve katta bahçe kavramı geliştirdik. Dora Hill’de, dairelerin içerisinde hamam sauna alanları, klasik mimari ile bütünleşmekte. Mahal Kartepe, kat planları niteliği olarak, Perla, proje alanında doğal şelale, Ankara’da taç niteliğinde mimari, Meva Anadolu’da tüm algıları yıkan bölgeyi geliştirecek nitelikte konsept proje ve Dilasa Orman’da, 2 Ormanlık alan içerisinde geliştirilen proje gerçekleştirdik'' diye konuştu.

18 proje ile üretmeye devam ediyoruz

Dilasa Orman projesinin yaklaşık 2 milyon m2 inşaat alanı ve 5 bin 966 dairelik 9 projenin inşa faaliyetlerinin son hızla devam ettiğine vurgu yapan Zeray A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray,''Ayrıca yıl sonuna kadar; 350 bin 2’lik inşaat alanı ile yaklaşık bin dairelik 3 projemiz daha devreye alınacaktır. Cumhuriyetimizin 100. Yılında, 18 proje ile üstlendiğimiz sorumluluğumuz gereği üretmeye devam edeceğiz. Daha önceki konuşmalarımda da önemle vurguladığım üzere; Sektörümüz ülkemizin her alandaki gelişiminde kritik bir öneme sahiptir. Biz de bu süreçte üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz. Sektörümüzü temsilen basına verdiğimiz her demeçte; başta sizlerin ve yönetimle ilgisi olan herkesin gelişim ve güvenlik konuları başta olmak üzere, sorumluluklarımıza destek ve sahip çıkması gerektiğini ifade ediyoruz. Ülkemizin gelişmesi için ve gelişmiş ülkeleri yakalamamız için başta nitelikli yapılaşmaya ciddi ihtiyaç duymaktayız. Hatta gelişmiş ülkelerin de önüne geçmemiz lazım. Çünkü gelişmiş ülkeler bu işi uzun yıllar önce tamamladı'' şeklinde konuştu.

Aynı anda birçok proje üretiminde bulunduk

Büyüme hızı ile gelişim hızının rekabet içerisinde ilerlediğine vurgu yapan Zeray A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray, ''Süreç içerisinde büyümenin kendi gücümüzle, Gelişimin ise tüm paydaşlarımız ile kazanıldığını fark ediyorum. Her yeni adımımızı sorumluluk olarak adlandırıyorken sadece girişimcilik ve cesaret ile bağdaştırılmasına ek yorumlarda bulunmak istiyorum. Potansiyelimizin yanında riskimiz baş gösterecek boyutta bile değil. Dünümüzü hep diri tutmakla birlikte gelişen tecrübemizle, sizlerin aracılığıyla şunu aktarmak isterim. Zeray olarak her daim aynı anda birçok proje üretiminde bulunduk. Ve her dönem tüm dış çevremiz tarafından şaşkınlıkla karşılandık. Halen anlam verilemeyen sindirilmeyen büyüklüğümüzün devam ettiğini görebiliyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılı şerefine Atatürk’e ait olduğu ithaf edilen kendime rehber olarak edindiğim şu sözlerle son vermek istiyorum. Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, ülke için gerçek amaç ne ise onu görecek ve o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır, herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Fakat sen buna karşı direneceksin, önüne sonsuz engeller de yığacaklardır; kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu engelleri aşacaksın” şeklinde konuştu.

Dilasa Orman yatay mimariye sahip

Zeray Dilasa Orman Projesinin, doğaya yakın olma özlemi ve ihtiyacından esinlenilerek hayata geçirildiğinin altını çizen Zeray Dilasa Orman Satış Müdürü Gonca Yaman, ''Zeray Dilasa Orman, yatay mimariye sahip olup, içinde bulunduğu orman ile bir bütün olacak şekilde tasarlandı. Farklı ağaç türlerinin gölgesinde, tabiatın huzur veren ambiyansına sahip bu özel proje, yeşilin tüm tonları ile büyüleyici bir yaşam tarzına ilham veriyor. Projemizin etrafını çevreleyen el değmemiş ormanın dokusuna zarar vermeden ve bu dokuyu koruyarak konumlandırdık. Ormanlık bölgeler, Dilasa Orman’ın peyzaj alanları ile bütünleşecek şekilde bir kurgu yapıldı ve bu ormanlık alanlar projemizin peyzajının bir parçası haline geldi. Projemizin çeşitli noktalarına konumlandırılan süs ve yüzme havuzları ile de mavi ve yeşilin eşsiz uyumu sağlandı. 20 bloktan oluşan Zeray Dilasa Orman projemizde, toplam 648 adet daire bulunmaktadır. Proje alanımız toplam 65 bin metrekare olup bu alanın 45 bin m2 si peyzaj ve sosyal donatılara ayrılmıştır.   Daire tiplerine gelecek olursak farklı ihtiyaçlara çözüm sunan 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçeneklerinin yanı sıra, katta villa konforu sunan bahçe dubleks ve panoramik manzarasıyla göz kamaştıran teras dublekslerimizle değişik alternatifler sunuyoruz. Dairelerimiz, 89 metrekareden 262 metrekareye kadar değişen yelpazede kullanım alanına sahiptir. Geniş peyzaj alanlarının yanında sosyal donatıları ile de fark yaratan projemiz; 3 farklı noktada açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness, plates , yoga alanı, amfi tiyatro, cafe lounge, basketbol sahası, tenis kortu, etkinlik alanları, barbekü alanı, açık ve kapalı çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları ile her yaştan insanın ihtiyaç ve zevklerine ayrı ayrı cevap veriyor'' diye konuştu.

Doğayla uyumun ve yatırımın buluştuğu nokta

Zeray olarak tüm Türkiye’de projelerini hayata geçirmekle birlikte yoğunlukla Kocaeli’nde pek çok markalı projeye imza attıklarının altını çizen Zeray İnşaat Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Aytül Ayhan, '' Kocaeli Türkiye’nin en kıymetli losyonlarından, ülke ekonomisinin amiral gemisi niteliğinde bir şehrimiz. Dilasa Orman projemiz de Kocaeli’nin en özel konumunda tabiatın içinde doğanın ve mimarinin ortak büyüsünü aynı anda sunuyor. Dilasa Orman projemizde farklılaşma stratejimizi oluştururken yatay mimari konsept ve aile yaşamına uygun ürün karmasıyla birlikte tabiatı kucaklayan, doğaya dokunan bir yaşam alanı oluşturmak istedik. El değmemiş doğal ormanın adeta kalbinde konumlanan projemiz, dikkat çekici bir zarafete sahip modern mimarisinin yanı sıra zengin sosyal donatılarıyla adeta tatil köyü konforunu sunmakta. Bu nedenle Dilasa Orman sadece Kocaeli’den değil tüm Türkiye ve yurt dışından da büyük ilgi görüyor. Dilasa Orman nefes alan ve aldıran yaşam alanlarına, zengin sosyal imkanlara sahip bir proje olarak fark yaratıyor. Zeray Dilasa Orman sadece bir yaşam projesi değil, aynı zamanda yüksek yatırım değerine sahip bir fırsat. Öncelikle, projemiz sadece Kocaeli'de yaşayanları değil, aynı zamanda başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye ve global arenayı cezbedecek özelliklere ve lokasyona sahip. İdeal konumu ve ulaşım kolaylığı sayesinde, büyük şehir karmaşasından uzak, ulaşılabilir bir yaşam sunuyor'' diye konuştu.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT İLTER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam