reklam
reklam

Siirt'te YDG-H operasyonunda 15 gözaltı

Eklenme Tarihi: 19 Kasım 2015, Perşembe - 09:00   Okunma Sayısı: 139576

SİİRT

Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, YDG-H içerisinde faaliyet göstererek, terör örgütüne yardım ve yataklık ettikleri tespit edilen şüphelilere yönelik Şirvan Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, 14 adrese operasyon başlatıldı.

Operasyonda, aralarında HDP Şirvan İlçe Başkanı Mekin Er ile DBP Şirvan Eşbaşkanı Orhan Erbek'in de aralarında bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı. Firari 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde, 4 ruhsatsız av tüfeği, 5 tabanca, 500 paket kaçak sigara, 132 kurusıkı tabanca fişeği, boş kalaşnikof kovanı, bıçak, kenevir tohumu, 20 metre uzunluğunda kablo, çok sayıda örgütsel doküman ve terör örgütünü simgeleyen bez parçaları ele geçirildi.

Ayrıca, delil niteliği taşıyabilecek bilgisayar, cep telefonu, sim kart, hafıza kartı, CD, kaset, fotoğraf makinesi gibi dijital veri taşıyıcılarına da el konuldu.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam