reklam
reklam

İYİ Parti Spor Kurulu kulüplerle buluştu

Eklenme Tarihi: 6 Mayıs 2023, Cumartesi - 17:23   Okunma Sayısı: 428011
İYİ Parti; Genel Başkan Danışmanı, Spor Kurulu Başkanı, 1.Bölge Milletvekili Adayı Vedat Bayram ve Spor Kurulu üyeleri, Üsküdar ve Kadıköy Amatör spor kulüpleri başkanlarıyla bir araya geldi.

Kadıköy Koşuyolu'ndaki Moon Shine Cafe & Restaurantın ev sahipliğinde düzenlenen buluşmaya Üsküdar ve Kadıköy ilçelerindeki Amatör Spor Kulüplerinin başkanları ve Yöneticileri katıldı. İstişare toplantısında; İYİ Parti Spor Kurulu başkan yardımcısı ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Yasin Koç ve Üsküdar Belediyesi İYİ Parti Meclis üyesi Onur Çukurlu da hazır bulundu. 
İstişare toplantısında söz alan Üsküdar Kulüpler Birliği ve Valide Tayfunspor Başkanı Mustafa Gürlü, Tunusbağı Spor Kulübü Başkanı, Tansu Açabey, Doğan Güneşspor Başkanı Şeney Duru, Göztepe Hilal Spor Başkanı Süleyman Filiz ve Kirazlıtepe Başkanı Mehmet Ayvaz Amatör Spor Kulüplerinin yaşadıkları sorunları Vedat Bayram ve İYİ Parti Spor Kurulu ile paylaştı.

Üsküdar ve Kadıköy ilçesi Amatör Spor Kulüplerinin sorunlarını dinleyen Spor Kurulu Başkanı ve 1.Bölge Milletvekili Adayı Vedat Bayram, Türk sporuna hizmet ettiği yıllarla bugünleri kıyasladı. İYİ Parti Spor Kurulu olarak, Türk sporunu yönetmeye talip olduklarının altını çizen Bayram, Türk sporunun önemli sorununun liyakat olduğunu söyledi. 

İYİ Parti Spor istişare kurulunun çok değerli akademisyenlerden oluştuğuna dikkat çeken İstanbul Gençlik ve Spor eski İl Müdürü Vedat Bayram, ''Spor bizim işimiz. Sporu çok iyi biliyoruz. Bu nedenle Türk sporunun yönetilmesine talibiz. Spor Yasası çıkartıldı. Ancak profesyonellerle, amatörleri birbirinden ayırmak lazım. Amatör Spor kulüplerinin sorunlarını en iyi biz biliyoruz. İstanbul İl Müdürü olarak görev yaptığım dönemde Türk sporuna çok önemli tesisler kazandırdık. Çok önemli projelere imza attık. Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nce İstanbul'daki spor tesislerini artırmaya yönelik '100 Gönüllü 100 Tesis' adlı proje de bunlardan birisi. Biz bu tesisleri imkanlar yokken, para yokken yaptık. Son devamı gelmedi. Ne yazık ki Türk sporu iyi yönetilmiyor. Biz yarım kalanları tamamlamak için buradayız'' şeklinde konuştu.

(Soldan sağa) İYİ Parti Spor Kurulu başkan yardımcısı ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Yasin Koç, Sonan Gazetesi İstihbarat Şefi Murat İlter, İYİ Parti; Genel Başkan Danışmanı, Spor Kurulu Başkanı, 1.Bölge Milletvekili Adayı Vedat Bayram, Üsküdar Belediyesi İYİ Parti Meclis üyesi Onur Çukurlu


Üsküdar ve Kadıköy İlçeleri Amatör Spor Kulüpleri Başkan ve Yöneticileri İYİ Parti Spor Kurulu ile istişarede bulundu


Tunusbağı Spor Kulübü Başkanı Tansu Açabey, İYİ Parti Spor Kurulu Başkanı Vedat Bayram ile birlikte.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam