reklam
reklam

Gaziantep'te yetim anneleri afetzedelerin yüzünü güldürmek için işbaşı yaptı

Eklenme Tarihi: 27 Mart 2023, Pazartesi - 15:35   Okunma Sayısı: 34205
Gaziantep'te yaklaşık 150 yetim annesi, afetzede aile ve çocukların yüzünü güldürmek için örgü bebek ve çanta üretiyor.

Şehitkamil Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yetim Koordinasyon Merkezi'nden faydalanan yetim anneleri, depremzede aileler ve çocuklar için "Çocukların Yüzlerinde Tebessüm Olsun Diye Sevgilerini Ördüler" projesi kapsamında ürünler hazırlamaya başladı.

Daha önce yaptıkları bazı ürünleri de depremzedelere gönderen kadınlar, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'te aileler ve çocuklar için örgü bebek, bandana, saç tokası, çocuk çantası, lif ve sofra bezi gibi ürünler üretti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen yetim annesi Meliha Karaçay, ildeki yetim anneleriyle iletişim kurduklarını ve depremzedeler için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Proje kapsamında birçok ürün üretildiğini aktaran Karaçay, "Bu yeni ürünleri de en kısa sürede çocuklarımıza ve ailelerimize ulaştıracağız. İnşallah yaralarını bir nebze de olsa sarmak istiyoruz. Bu günler en kısa sürede geride kalacak. Rabbim bir daha böyle acıları ülkemize, milletimize yaşatmasın." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam